第53页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
二、阅读理解。
第一节 阅读下面一篇短文,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。
Hi,there! I’m Jessica Jones. I’m a student at Riverside School of the Arts. 11
Our school is not very big. There are two buildings:a classroom building and a teachers’ building. 12 Fifteen classrooms are for art and another fifteen are for music. In the art rooms, we can draw and we can sing in the music rooms. 13
Behind the classroom building, there is a sports field. There are a lot of trees and flowers around it. After school,we always have a good time there. 14
There isn’t a library in our school. But there is a reading room for us to read.
I really like our school. It is a nice place for us to learn. 15
[A. Our school is for music and art lovers.
B. Our teachers work in the teachers’ building.
C. There are 40 desks in the classroom.
D. We play basketball,table tennis and football there.
E. In the classroom building,there are thirty classrooms.
F. And it is also a nice place to make new friends and have fun.
11.
15.
第一节 阅读下面一篇短文,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。
Hi,there! I’m Jessica Jones. I’m a student at Riverside School of the Arts. 11
Our school is not very big. There are two buildings:a classroom building and a teachers’ building. 12 Fifteen classrooms are for art and another fifteen are for music. In the art rooms, we can draw and we can sing in the music rooms. 13
Behind the classroom building, there is a sports field. There are a lot of trees and flowers around it. After school,we always have a good time there. 14
There isn’t a library in our school. But there is a reading room for us to read.
I really like our school. It is a nice place for us to learn. 15
[A. Our school is for music and art lovers.
B. Our teachers work in the teachers’ building.
C. There are 40 desks in the classroom.
D. We play basketball,table tennis and football there.
E. In the classroom building,there are thirty classrooms.
F. And it is also a nice place to make new friends and have fun.
11.
A
12.E
13.B
14.D
15.
F
答案:
11-15 AEBDF
第二节 阅读下面短文,根据其内容填空或回答问题。(16 至 19 题每空不超过 3 个词,20 题需用完整句子回答)
Mineral City is an interesting place to visit. It is a nice small town with many old buildings.
Take a walk through the centre of the town on Main Street. You can see the Mineral City Hotel first. It is on the corner of Main Street and Green Avenue. It is about 150 years old and people still stay there. There is an interesting old building across from the hotel. This is an old post office. Next to it is a store for books. There are many restaurants to have lunch or dinner on Main Street. There is a park between Main Street and Oak Street. You can sit on a bench(长凳)in the park. It’s nice and quiet,and you can enjoy the trees and flowers.
You can also take a walk down Green Avenue and look at the old buildings and interesting shops on this street.

Mineral City is an interesting place to visit. It is a nice small town with many old buildings.
Take a walk through the centre of the town on Main Street. You can see the Mineral City Hotel first. It is on the corner of Main Street and Green Avenue. It is about 150 years old and people still stay there. There is an interesting old building across from the hotel. This is an old post office. Next to it is a store for books. There are many restaurants to have lunch or dinner on Main Street. There is a park between Main Street and Oak Street. You can sit on a bench(长凳)in the park. It’s nice and quiet,and you can enjoy the trees and flowers.
You can also take a walk down Green Avenue and look at the old buildings and interesting shops on this street.
答案:
16. old buildings 17. the corner of 18. lunch or dinner 19. shops 20. I think it's a good place to visit. Because it has a long history. /I think it's interesting. Because there are some interesting stores in it. /...
三、阅读下面短文,在空白处填入括号内单词的正确形式。
Dear Jack,
It’s nice to make 21.
My school is old. It is about 120 years old. It 23.
My school is beautiful,because there are many flowers and 25.
As we know,it’s important 26.
What is my favourite place in my school? It’s our school gate(门).27.
(look) at the photo!
It’s our school gate.
It’s different from common(普通的) gates. It is large and tall. We call it No. 1 Building of the town. It is 28.
My school is 29.
Please write something about it to me.
Yours,
Li Jun

Dear Jack,
It’s nice to make 21.
friends
(friend) with you. Now,let me 22. tell
(tell) you something about my school. It’s Songjiang No. 2 High School in Shanghai.My school is old. It is about 120 years old. It 23.
has
(have)many traditional(传统的) classrooms,but there 24. are
( be) some modern classrooms too.My school is beautiful,because there are many flowers and 25.
trees
(tree). They are in every corner of my school.As we know,it’s important 26.
to do
(do) sports. It’s a great way to keep healthy. In my school,there is a gym and a sports field. It’s easy for us to do sports.What is my favourite place in my school? It’s our school gate(门).27.
Look
(look) at the photo!
It’s our school gate.
It’s different from common(普通的) gates. It is large and tall. We call it No. 1 Building of the town. It is 28.
amazing
(amaze),isn’t it?My school is 29.
really
(real) nice and I like it. How about 30. yours
( you)?Please write something about it to me.
Yours,
Li Jun
答案:
21. friends 22. tell 23. has 24. are 25. trees 26. to do 27. Look 28. amazing 29. really 30. yours
查看更多完整答案,请扫码查看