2025年名校课堂七年级英语上册人教版贵州专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年名校课堂七年级英语上册人教版贵州专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年名校课堂七年级英语上册人教版贵州专版》

三、按要求完成句子,每空一词。
13. He is John Smith. (改为同义句)
His
name
is John Smith.
14. She is Alice. (改为一般疑问句)
Is
she
Alice?
15. Are you Mr Zhang? (作否定回答)
No,
I'm
not
.
16. Her name is Jenny. (改为一般疑问句)
Is
her
name
Jenny?
17. Is she Lily? (作肯定回答)
Yes,
she
is
.
答案: 13. His name 14. Is she 15. I'm not 16. Is her name 17. she is
四、阅读短文,在空白处填上正确的 be 动词或用括号内所给代词的适当形式填空。
Hello! 18.
My
(I) name is Song Meimei, and I 19.
am
12 years old. These 20.
are
my friends. 21.
Their
(they) names are Jack, Lily and Mike. 22.
They
(they) are also my classmates. Jack 23.
is
American. 24.
His
(he) father is Jason. Jason is our family doctor and 25.
he
(he) helps us a lot. Lily is Chinese. 26.
She
(she) has a big family. Now she lives in Wuhan with 27.
her
(she) parents. Mike is from London. Mike’s mother is 28.
our
(we) English teacher. Her classes 29.
are
very interesting. 30.
We
(we) all like her a lot. Mike has a cat. 31.
Its
(it) name is Mimi. 32.
It
(it) is very cute.
答案: 18. My 19. am 20. are 21. Their 22. They 23. is 24. His 25. he 26. She 27. her 28. our 29. are 30. We 31. Its 32. It
五、阅读理解。
阅读下面语篇,从每题所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项。
Jack is from England, and he is ten years old. I’m Jack’s helper, his blue pencil.
Jack’s pencil box is my home. I have some friends here. They are seven crayons(蜡笔), a ruler and an eraser. Because Jack loves me, I’m the king(国王) in the pencil box. My friends and I are happy every day.
Today, a pen comes in. It’s new and nice. It’s a music pen. It can write and sing, but I’m old and I can only help Jack write. Jack likes it very much! The new pen is his helper now. It’s the new king. I want to make friends with it. We can help Jack study together(一起).
(
B
)33. What’s the Chinese meaning(意思) of the underlined (画线的) word “helper”?
A. 副手
B. 助手
C. 能手
(
C
)34. How many friends does the pencil have?
A. Seven.
B. Eight.
C. Nine.
(
A
)35. In the text, Jack may be(可能是) a ____.
A. student
B. pencil box
C. schoolbag
(
C
)36. 新考向 图片示意 What does Jack like best before(以前)?

(
B
)37. What can we infer(推测) from the text?
A. Jack’s pencil box is blue.
B. The pencil is kind to the new pen.
C. The pen is old but nice.
答案: 33-37 BCACB

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭