2025年练习部分高中英语选择性必修第一册上外版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年练习部分高中英语选择性必修第一册上外版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第57页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
Section A What will our future lives be like? Read the passage and name the new devices. Underline the clues in the passage if necessary.
Predictions of Future Lives
The home of the future is looking increasingly smart. Someday soon, your refrigerator may tell you when your vegetables are going bad, and your kids might be playing in the backyard with a robot. Most homes are already equipped with WiFi technology to use some of these inventions. Here are some new devices you might one day have in your home.
(1) _________
It could even be your driveway, too. The Netherlands created the world's first new-style road several years ago and it's producing enough electricity to power a small household by absorbing sunlight. In the USA, the government received crowd-funding for a project to power the entire country with new-style roads. The road in the Netherlands is made of glass, silicon rubber, and concrete. They are strong enough to support 12-ton fire trucks.
(2) _________
While it remains to be seen whether people will come to prefer robots to humans in their homes, robots that are modeled after humans could become a regular sight in people's backyards. These robots could be used to perform tasks like playing football as your partner, reading a book or appreciating a piece of literature in company with you.
(3) _________
It's pretty nice to sit around and let a robot clean the carpet for you. But it's just the beginning. You can already buy robots that mop your pool and tidy your bath. Pretty soon they'll all be connected to one device so that you can set up a schedule and they'll automatically do their tasks.
Predictions of Future Lives
The home of the future is looking increasingly smart. Someday soon, your refrigerator may tell you when your vegetables are going bad, and your kids might be playing in the backyard with a robot. Most homes are already equipped with WiFi technology to use some of these inventions. Here are some new devices you might one day have in your home.
(1) _________
It could even be your driveway, too. The Netherlands created the world's first new-style road several years ago and it's producing enough electricity to power a small household by absorbing sunlight. In the USA, the government received crowd-funding for a project to power the entire country with new-style roads. The road in the Netherlands is made of glass, silicon rubber, and concrete. They are strong enough to support 12-ton fire trucks.
(2) _________
While it remains to be seen whether people will come to prefer robots to humans in their homes, robots that are modeled after humans could become a regular sight in people's backyards. These robots could be used to perform tasks like playing football as your partner, reading a book or appreciating a piece of literature in company with you.
(3) _________
It's pretty nice to sit around and let a robot clean the carpet for you. But it's just the beginning. You can already buy robots that mop your pool and tidy your bath. Pretty soon they'll all be connected to one device so that you can set up a schedule and they'll automatically do their tasks.
答案:
(1) new-style road
解析:根据第一段描述“the world's first new-style road... producing enough electricity to power a small household by absorbing sunlight”,可知是能发电的新型道路。
(2) humanoid robots
解析:根据第二段“robots that are modeled after humans... perform tasks like playing football... reading a book”,可知是模仿人类的类人机器人。
(3) connected household robots
解析:根据第三段“robots that mop your pool and tidy your bath... connected to one device so that you can set up a schedule”,可知是联网的家用机器人。
(1) new-style road
解析:根据第一段描述“the world's first new-style road... producing enough electricity to power a small household by absorbing sunlight”,可知是能发电的新型道路。
(2) humanoid robots
解析:根据第二段“robots that are modeled after humans... perform tasks like playing football... reading a book”,可知是模仿人类的类人机器人。
(3) connected household robots
解析:根据第三段“robots that mop your pool and tidy your bath... connected to one device so that you can set up a schedule”,可知是联网的家用机器人。
查看更多完整答案,请扫码查看