2025年学能评价六年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年学能评价六年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年学能评价六年级英语上册人教版》

E
I Listen and choose.
(
B
)1. Mike is happy because he is going to ______ with his family this weekend.
A. have a picnic
B. have a trip
C. have a party
(
C
)2. How does Tom feel?
A. Happy.
B. Angry.
C. Ill.
(
C
)3. Sally is sad because she ______.
A. can’t find her bike
B. can’t find her sister
C. can’t ride her bike to the bookstore
(
A
)4. The children are very happy to see ______.
A. the snow
B. their parents
C. new friends
答案: Ⅰ Listen and choose. 1. B 2. C 3. C 4. A
II Read the story on Page 62 in the textbook and fill in the blanks.
It is a
sunny
morning. Robin is going to sit on the grass when he hears someone say “Wait!” It is a little ant. He is
afraid
. “Please don’t sit on me. One day I can
help
you.” “Don’t
worry
, little ant. I won’t sit on you,” says Robin.
It is raining the next day. Robin is in the park. He is stuck in the mud and
worried
. Then the ants come and help Robin. They are
strong
. They pull Robin out of the mud. Everyone is
happy
!
From this story we know that people should be nice to each other!
答案: II Read the story on Page 62 in the textbook and fill in the blanks. It is a sunny morning. Robin is going to sit on the grass when he hears someone say “Wait!” It is a little ant. He is afraid. “Please don’t sit on me. One day I can help you.” “Don’t worry, little ant. I won’t sit on you,” says Robin. It is raining the next day. Robin is in the park. He is stuck in the mud and worried. Then the ants come and help Robin. They are strong. They pull Robin out of the mud. Everyone is happy! From this story we know that people should be nice to each other!
III Try to read.
请根据课本第63页的语音规律提示,试着读一读下面这些句子,并总结一下斜体字母的发音规律。
1. That’s my pet dog. 2. Sit down, please! 3. Sorry. I don’t like it.
4. Good morning. 5. Goodbye! 6. Please stop talking.
答案: 斜体字母"t"的发音规律是发/t/音。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭