2025年多维互动提优课堂六年级英语上册译林版提升版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年多维互动提优课堂六年级英语上册译林版提升版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年多维互动提优课堂六年级英语上册译林版提升版》

七、根据图片提示完成对话。(8 分)
David:Hi,Liu Tao. You look so excited.
Liu Tao:Yes,David. Because
Spring
New Year is coming.
David:Oh,really?
When
is it this year?
Liu Tao:It's on the 29th of
January
.
David:Oh,I see. What's your
plan
for the holiday?
Liu Tao:I'm going to
light
firecrackers with my father.
David:It's interesting. But I think the
smoke
from firecrackers is bad for the
environment
.
Liu Tao:Oh,that's true. Then I'm
not
going to do it. I will do some other interesting things.
答案: Spring; When; January; plan; light; smoke; environment; not
八、根据首字母提示完成短文。(8 分)
Many years ago,David l
lived
in a small house in a small town. There w
were
many trees in the town. The river was clean. There were many fish in the river. There were not m
many
cars in the streets.
Later the air w
wasn't
fresh. The river was d
dirty
too. Some fish were dead in the river. David hoped his hometown would become clean and beautiful again. So,he tried to p
plant
more trees and flowers to m
make
the air clean. Many people followed David. Now they have a clean h
hometown
again.
答案: lived; were; many; wasn't; dirty; plant; make; hometown
九、阅读理解。(9 分)
A. 根据短文内容,给下列图片排序。(4 分)
Mr Smith took a walk in the park. Suddenly,he saw something on the grass. It was a ten-yuan note. Mr Smith looked around. There was no one nearby. He quickly walked to the note and picked it up. Then a park keeper came up to him. The park keeper pointed at the sign on the grass and said,“Can't you see that over there,sir? It says ‘PLEASE KEEP OFF THE GRASS. FINE ¥10.’ Now you should give me ten yuan.”

 (
4
) (
2
) (
1
) (
3
)
答案: 4 2 1 3
B. 根据短文内容,选择正确的答案。(5 分)
Hi,my name is Tommy. Do you know public signs? They are very useful and important. Today I go to a museum with my father. I see lots of signs on the wall. Look at these signs. This one means “Be quiet”. This one means “No running”. And that one means “No photos”. We can't take photos here because there are many precious(贵重的) things in the museum. Here are some signs at the entrance(入口) to the museum. This sign means “Don't take drinks into the museum”. This is another(另一种) way of saying “No drinking”. And that one means “Don't take any food into the museum”. This is another way of saying “No eating”.
(
B
) 1. What is this article about?
A. A museum. B. Public signs. C. Protecting the precious things.
(
C
) 2. How many signs does Tommy see today?
A. Three. B. Four. C. Five.
(
C
) 3. At the entrance to the museum,the signs ask you not to ______ in the museum.
A. speak or run B. take photos C. eat or drink
(
B
) 4. We shouldn't ______ in the museum.
A. see or walk B. take photos C. read or walk
(
C
) 5. Which of the following sentences is NOT right?
A. Tommy knows public signs well. B. These signs are very useful and important. C. Food and drinks are allowed(允许) in the museum.
答案: 1. B
2. C
3. C
4. B
5. C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭