第125页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
八、根据首字母提示完成短文。(6 分)
Smog
Smog
was
a big problem in the world. Where
did it come from? Some people thought smog came from coal
,and some people thought smog came from cars. On smoggy days,people usually wore
a mask when they went out. Because it could protect
us. We shouldn't light
too many fireworks to avoid smog.
答案:
was; Where; coal; wore; protect; light
九、阅读理解。(12 分)
A. 根据短文内容,给下列图片排序。(4 分)
Nian was a monster(怪兽). He lived in the hills. In the past,at the end of every year,he went into the village. He destroyed the houses. He also ate people and livestock(家畜). One day,an old man came to the village. He told the people something about Nian. Soon it was the last day of the year. Nian came down from the hills. He saw red paper on the doors and windows. People lit the red firecrackers. Nian felt afraid and ran back into the hills. From then on,the people in the village didn't see Nian any longer. So they hung lanterns(灯笼) outside of their houses to scare(使……害怕) Nian at the Spring Festival every year.

A. 根据短文内容,给下列图片排序。(4 分)
Nian was a monster(怪兽). He lived in the hills. In the past,at the end of every year,he went into the village. He destroyed the houses. He also ate people and livestock(家畜). One day,an old man came to the village. He told the people something about Nian. Soon it was the last day of the year. Nian came down from the hills. He saw red paper on the doors and windows. People lit the red firecrackers. Nian felt afraid and ran back into the hills. From then on,the people in the village didn't see Nian any longer. So they hung lanterns(灯笼) outside of their houses to scare(使……害怕) Nian at the Spring Festival every year.
2 3 1 4
答案:
2 3 1 4
B. 根据目录内容,判断正(T)误(F)并回答问题。(4 分)

(
(
(
4. Which chapter do you want to read? Why?
(
F
)1. There are 12 pages in Chapter 1.(
F
)2. You can read something about E-waste in Page 15.(
F
)3. Nancy wants to know about the animals living in the water,and she can read from Page 20.4. Which chapter do you want to read? Why?
I want to read Chapter 2. Because I want to know how to protect the environment.
答案:
1.F 2.F 3.F
4. I want to read Chapter 2. Because I want to know how to protect the environment. (答案不唯一,合理即可)
4. I want to read Chapter 2. Because I want to know how to protect the environment. (答案不唯一,合理即可)
查看更多完整答案,请扫码查看