第80页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
(K)
I’m Wu Dong. I’m 11 years old. I’m a good student at school. I can speak English well, sing English songs, dance and play basketball. I’m also a good child at home. I can help my mother cook the meals and wash the clothes. My sister is eight years old. She can play the $pipa$ and draw cartoons. But she can’t cook. My brother can do some kung fu. But he can’t play the piano.
根据短文内容判断句子对(√)错(×)。
( )1. Wu Dong can sing and dance.
( )2. Wu Dong’s sister can cook the meals.
( )3. Wu Dong’s brother can play the piano.
( )4. Wu Dong is ten years old.
( )5. Wu Dong’s sister is eight years old.
I’m Wu Dong. I’m 11 years old. I’m a good student at school. I can speak English well, sing English songs, dance and play basketball. I’m also a good child at home. I can help my mother cook the meals and wash the clothes. My sister is eight years old. She can play the $pipa$ and draw cartoons. But she can’t cook. My brother can do some kung fu. But he can’t play the piano.
根据短文内容判断句子对(√)错(×)。
( )1. Wu Dong can sing and dance.
( )2. Wu Dong’s sister can cook the meals.
( )3. Wu Dong’s brother can play the piano.
( )4. Wu Dong is ten years old.
( )5. Wu Dong’s sister is eight years old.
答案:
1.√ 2.× 3.× 4.× 5.√
(L)
In the morning I get up at six. I wash my face and put on my clothes. Then I eat breakfast with my family at six thirty. At six forty I go to school by bike. I am never late, but Tom is sometimes late and Mary is often late. They often run to school.
根据短文内容判断句子对(√)错(×)。
( )1. I get up at 7:00.
( )2. I eat breakfast at home.
( )3. I go to school by bus.
( )4. I am often late for class.
( )5. Mary is often late for class.
In the morning I get up at six. I wash my face and put on my clothes. Then I eat breakfast with my family at six thirty. At six forty I go to school by bike. I am never late, but Tom is sometimes late and Mary is often late. They often run to school.
根据短文内容判断句子对(√)错(×)。
( )1. I get up at 7:00.
( )2. I eat breakfast at home.
( )3. I go to school by bus.
( )4. I am often late for class.
( )5. Mary is often late for class.
答案:
1.× 2.√ 3.× 4.× 5.√
(M)
I love summer! In summer, the weather is usually very hot, and I can swim in the sea.
Spring is beautiful, I like to plant flowers in the garden. It’s so nice to watch the flowers grow.
In autumn, I can pick apples. They are so delicious in autumn. I also love to watch the leaves fall. Is that why we can call autumn fall?
It usually snows in winter here. When it snows, I like to make a snowman.
I love all the seasons. They are all beautiful and I can find many things to do.
根据短文内容判断句子对(√)错(×)。
( )1. The weather is warm in summer.
( )2. I like to plant flowers in the park.
( )3. I like to watch the leaves fall in summer.
( )4. I don’t like snow in winter.
( )5. I like spring.
I love summer! In summer, the weather is usually very hot, and I can swim in the sea.
Spring is beautiful, I like to plant flowers in the garden. It’s so nice to watch the flowers grow.
In autumn, I can pick apples. They are so delicious in autumn. I also love to watch the leaves fall. Is that why we can call autumn fall?
It usually snows in winter here. When it snows, I like to make a snowman.
I love all the seasons. They are all beautiful and I can find many things to do.
根据短文内容判断句子对(√)错(×)。
( )1. The weather is warm in summer.
( )2. I like to plant flowers in the park.
( )3. I like to watch the leaves fall in summer.
( )4. I don’t like snow in winter.
( )5. I like spring.
答案:
1.× 2.× 3.× 4.× 5.√
查看更多完整答案,请扫码查看