2025年三维数字课堂五年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年三维数字课堂五年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年三维数字课堂五年级英语上册人教版》

 (C)
I have three new teachers. A science teacher, an art teacher and an English teacher. Miss Chen is my science teacher. She is tall and kind. Mr Smith is my art teacher. He’s old and funny. Mr Black is my English teacher. He’s from Canada. He is young and strong. We all like them.
根据短文内容判断句子对(√)错(×)。
( )1. I have a science teacher, a PE teacher and an art teacher.
( )2. My science teacher is short.
( )3. Mr Smith is from Canada.
( )4. My English teacher is strong.
答案: 1.× 2.× 3.× 4.√
 (D)
| 8:40—9:20 | 10:00—10:40 | 10:50—11:30 | 12:00 | 2:10—2:50 | 3:00—3:40 | 3:50—4:30 |
| | | | | $32 + 24 = ?$ | | |

根据表格信息完成短文。
This is my timetable. On $\ _1\ $, I have six $\ _2\ $. I have three classes in the morning and three classes in the afternoon. At 8:40, the first class is $\ _3\ $. Then we go out and do morning exercises. The second class is $\ _4\ $. The third class is $\ _5\ $. At 12:00, I have $\ _6\ $ at school. Then I do my homework in the classroom. In the afternoon I have $\ _7\ $, $\ _8\ $ and $\ _9\ $. After class, I $\ _10\ $ with my friends. This is my day. Can you tell me about your days of the week?
1. $\ _\ $ 2. $\ _\ $ 3. $\ _\ $ 4. $\ _\ $ 5. $\ _\ $
6. $\ _\ $ 7. $\ _\ $ 8. $\ _\ $ 9. $\ _\ $ 10. $\ _\ $
答案: 1. Fridays 2. classes 3. English 4. Chinese 5. art 6. lunch 7. maths 8. music 9. computer 10. play
 (E)
My name is Peter. I am tall. I have brown hair. I like science very much. I have two good friends. They are Jenny and Ken. Jenny likes dancing. She dances well. But she sings badly. Ken likes running, but he doesn’t run fast. He runs slowly. My friends and I are in the same class. We go to school from Monday to Friday.
I have my own room now. It’s big and nice. There is a bed, a table and a shelf (书架). There is a clock and a lamp (台灯) on the table. Many books are on the shelf. A nice picture is over the bed. Under the bed, there is a football. I often play it with my friends on the weekend.
根据短文内容选择正确的答案。
( )1. Peter is $\ _\ $.
A. a boy
B. my classmate
C. my friend
( )2. $\ _\ $ are in the same class.
A. John, Jenny and Ken
B. Tom, Jenny and Peter
C. Peter, Jenny and Ken
( )3. —Where is the clock?
—It’s $\ _\ $ the table.
A. near
B. under
C. on
( )4. —What’s Peter’s room like?
—It’s $\ _\ $.
A. small and nice
B. big and nice
C. pretty and small
( )5. —Where is the football?
—It is $\ _\ $ the bed.
A. under
B. on
C. near
答案: 1. A 2. C 3. C 4. B 5. A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭