第57页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
Welcome to Sunnyvale Plant Garden! We 1.
See those clouds? I think it 4.
Let's learn to love plants. They make our world beautiful!
will watch / are going to watch
the plants carefully today. Look at these small seeds. They 2. will grow / are going to grow
into tall flowers in a few months! Plants are important friends—they 3. give
us fresh air and help clean air.See those clouds? I think it 4.
will rain / is going to rain
this afternoon. Don't worry—rain 5. will help / is going to help
the plants drink and grow strong.Let's learn to love plants. They make our world beautiful!
答案:
1. will watch / are going to watch 2. will grow / are going to grow 3. give 4. will rain / is going to rain 5. will help / is going to help
Ⅵ. Read and complete the tasks. 阅读并完成任务。
▲
The Amazon rainforest is home to thousands of amazing plants. Big trees grow very tall here. Their leaves form a green roof called the "canopy"(树冠层). Under this canopy, smaller plants live in the shade.
Some plants climb up trees to reach sunlight. These are called vines(藤蔓). One special vine is the rubber tree. People get rubber from it. Another interesting plant is the water lily. Its leaves are like big round plates. They can even hold a small child!
Many plants have bright flowers. Butterflies drink nectar(花蜜) from them. Some plants, like the Brazil nut tree, give us food. Others are used as medicine by local people.
A. Answer the question. 回答问题。
( )Which plant provides food for people according to the passage?
A. The rubber tree. B. The water lily. C. The Brazil nut tree. D. The climbing vines.
B. Write a title for this passage. 为文章取标题。______
▲
The Amazon rainforest is home to thousands of amazing plants. Big trees grow very tall here. Their leaves form a green roof called the "canopy"(树冠层). Under this canopy, smaller plants live in the shade.
Some plants climb up trees to reach sunlight. These are called vines(藤蔓). One special vine is the rubber tree. People get rubber from it. Another interesting plant is the water lily. Its leaves are like big round plates. They can even hold a small child!
Many plants have bright flowers. Butterflies drink nectar(花蜜) from them. Some plants, like the Brazil nut tree, give us food. Others are used as medicine by local people.
A. Answer the question. 回答问题。
( )Which plant provides food for people according to the passage?
A. The rubber tree. B. The water lily. C. The Brazil nut tree. D. The climbing vines.
B. Write a title for this passage. 为文章取标题。______
答案:
A. C
B. One possible version: Plants in the Amazon Rainforest
B. One possible version: Plants in the Amazon Rainforest
查看更多完整答案,请扫码查看