第32页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
Ⅰ. Read and complete the cloze test. 完形填空。
Mum's help plays an important part in my life, especially in learning English.
I start to learn English when I am a child. I have a 1
Soon, I feel bored when she reads the book to me, 3
Now I am a famous 9
Mum's help plays an important part in my life, especially in learning English.
I start to learn English when I am a child. I have a 1
A
book called The Cat in the Hat. At first, my mum reads the story of the cute cat to me every day. She wants to teach me to read in this way, but I only like the pictures and 2C
to read after her. Soon, I feel bored when she reads the book to me, 3
B
that doesn't stop her. Every time she reads, I try to pronounce (发音) the words with her. When I make a mistake, my mum always helps 4A
to say the word in a right way. When I lose interest, she will 5A
some fun games to make learning fun. When I do a good job, my mum usually smiles to me 6B
and gives me a thumb (拇指) up. As time passes by, it is 7A
for me to pronounce many words. Later, she helps me to write on the ground 8C
a finger. By the time I go to school, I have no difficulty in learning to read and write. Now I am a famous 9
C
and people love my books. Thanks to her help during my 10B
. I believe that it is the key to my success. She is a great mother.
答案:
Ⅰ.1. A 2. C 3. B 4. A 5. A 6. B 7. A 8. C 9. C 10. B
Ⅱ. Complete the tasks according to Exercise Ⅰ. 根据练习Ⅰ的内容完成任务。
A. Answer the question. 回答问题。
(
B. Fill in the blanks according to the passage. 根据文章内容填空。

A. Answer the question. 回答问题。
(
A
) How does the writer organise the passage? B. Fill in the blanks according to the passage. 根据文章内容填空。
答案:
A. A
B. 1. reads 2. stop 3. write 4. finger 5. soon 6. now
B. 1. reads 2. stop 3. write 4. finger 5. soon 6. now
查看更多完整答案,请扫码查看