第28页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
一、新语篇 信件 李老师给同学们分享了一封英国学生 Ben 给家人的信。在信里 Ben 介绍了他参加马术俱乐部的情况。阅读信件,判断句子正(T)误(F)。
|Dear Grandma,
How are you? I have some news for you! I am going to have my first horse-riding lesson this Sunday. It is my first lesson. I can learn to ride a horse and look after horses. I can borrow a helmet(头盔),boots(靴子) and gloves(手套) there. The lesson is from 15:00 to 17:00 in the Equestrian Club(马术俱乐部). I am so excited! I am looking forward to(期待) this interesting lesson! I'll send you some photos next time.
Take care!
Love,
Ben|
( )1. Ben wants to have his first horse-riding lesson this Sunday.
( )2. Ben needs two hours for the horse-riding lesson.
( )3. Ben feels excited about the lesson.
( )4. Ben will send his grandma some flowers.
|Dear Grandma,
How are you? I have some news for you! I am going to have my first horse-riding lesson this Sunday. It is my first lesson. I can learn to ride a horse and look after horses. I can borrow a helmet(头盔),boots(靴子) and gloves(手套) there. The lesson is from 15:00 to 17:00 in the Equestrian Club(马术俱乐部). I am so excited! I am looking forward to(期待) this interesting lesson! I'll send you some photos next time.
Take care!
Love,
Ben|
( )1. Ben wants to have his first horse-riding lesson this Sunday.
( )2. Ben needs two hours for the horse-riding lesson.
( )3. Ben feels excited about the lesson.
( )4. Ben will send his grandma some flowers.
答案:
1.T 2.T 3.T 4.F
1. 根据文中“I am going to have my first horse-riding lesson this Sunday.”可知,本这个星期日要上他的第一节骑马课,故该句正确。
2. 根据文中“The lesson is from 15:00 to 17:00”可知,课程从15点到17点,时长为两小时,所以本上骑马课需要两小时,故该句正确。
3. 根据文中“I am so excited!”可知,本对这节课感到很兴奋,故该句正确。
4. 根据文中“I'll send you some photos next time.”,本是要给奶奶寄照片,而不是花,故该句错误。
1. 根据文中“I am going to have my first horse-riding lesson this Sunday.”可知,本这个星期日要上他的第一节骑马课,故该句正确。
2. 根据文中“The lesson is from 15:00 to 17:00”可知,课程从15点到17点,时长为两小时,所以本上骑马课需要两小时,故该句正确。
3. 根据文中“I am so excited!”可知,本对这节课感到很兴奋,故该句正确。
4. 根据文中“I'll send you some photos next time.”,本是要给奶奶寄照片,而不是花,故该句错误。
二、新考法 填写调查表 你每周的主要活动有哪些?为什么参加这些活动?请你结合上面的活动,完成李老师的调查表。可以模仿 Ben 的书信内容,说明理由。
My week and my after-school clubs
|Name| |My favourite subject(s)| |
|My busy day|On ______, I ______|
|My favourite day|I like ______ best. On ______, I ______I ______|
|My favourite club|I'm in ______ Club. It's ______. I ____________|

My week and my after-school clubs
|Name| |My favourite subject(s)| |
|My busy day|On ______, I ______|
|My favourite day|I like ______ best. On ______, I ______I ______|
|My favourite club|I'm in ______ Club. It's ______. I ____________|
答案:
My week and my after-school clubs
Name Judy My favourite subject(s) English
My busy day On Friday, I have six lessons at school. After school, I have two maths lesson. I also go to a Ping-pong Club. I am very busy.
My favourite day I like Sunday best. On Sunday morning, I am free. I get up late. I go to see my grandpa and grandma. I play ping-pong with my grandpa. I play with the cat. We have dinner together. In the afternoon, I feed chickens and eat ice cream.
续表
My favourite club I'm in the Reading Club. It's interesting. I read books in the library with my friends. I like reading stories. We talk about the stories and make posters. They are great fun.
(答案不唯一)
Name Judy My favourite subject(s) English
My busy day On Friday, I have six lessons at school. After school, I have two maths lesson. I also go to a Ping-pong Club. I am very busy.
My favourite day I like Sunday best. On Sunday morning, I am free. I get up late. I go to see my grandpa and grandma. I play ping-pong with my grandpa. I play with the cat. We have dinner together. In the afternoon, I feed chickens and eat ice cream.
续表
My favourite club I'm in the Reading Club. It's interesting. I read books in the library with my friends. I like reading stories. We talk about the stories and make posters. They are great fun.
(答案不唯一)
查看更多完整答案,请扫码查看