第43页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
( )4.I like this robot. Its ______ are long.
A.arms
B.face
C.hair
A.arms
B.face
C.hair
答案:
A
五、原创题 语言能力 选出与所给句子相符的图片。
A.
B.
C.
D.

( )1. It has two long ears and a short tail. It's cute.
( )2. It is very strong. It has a long nose,two big ears and four strong legs.
( )3. It has four long legs and a long tail. It can run fast(快地).
( )4. She is beautiful. Her eyes are big. Her hair is long.
A.
B.
C.
D.
( )1. It has two long ears and a short tail. It's cute.
( )2. It is very strong. It has a long nose,two big ears and four strong legs.
( )3. It has four long legs and a long tail. It can run fast(快地).
( )4. She is beautiful. Her eyes are big. Her hair is long.
答案:
1~4 B C D A
六、学校将举办机器人展,Mike 想把他最喜欢的机器人和大家分享。阅读短文,完成下列各题。
Look at my favourite(最喜欢的) robot. His name is Bill. He is very tall. Look at his ears. They're small. His eyes are big. His legs are short. He is my friend. He can talk and draw. He can also tell(讲述) stories. I like talking with him. He is cute and interesting. I love him very much.
(一)新考法 完成信息卡 根据短文内容,帮助 Mike 完成机器人的信息卡。
|Robot's Information(信息) Card|
|1. ______|Bill|
|Height(身高)|2. ______|
|3. ______|small|
|4. ______|big|
|5. ______|short|
|Abilities(能力)|can 6. ______|

(二)根据短文内容,回答问题。
Why does Mike love this robot?
Because(因为) ______.
Look at my favourite(最喜欢的) robot. His name is Bill. He is very tall. Look at his ears. They're small. His eyes are big. His legs are short. He is my friend. He can talk and draw. He can also tell(讲述) stories. I like talking with him. He is cute and interesting. I love him very much.
(一)新考法 完成信息卡 根据短文内容,帮助 Mike 完成机器人的信息卡。
|Robot's Information(信息) Card|
|1. ______|Bill|
|Height(身高)|2. ______|
|3. ______|small|
|4. ______|big|
|5. ______|short|
|Abilities(能力)|can 6. ______|
(二)根据短文内容,回答问题。
Why does Mike love this robot?
Because(因为) ______.
答案:
(一)1. Name 2.(very)tall 3. Ears 4. Eyes 5. Legs 6. talk,draw and tell stories (二)he is cute and interesting
查看更多完整答案,请扫码查看