第152页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
C
A few weeks ago, I was invited for the interview at Cambridge University in person. I have always hoped for it ever since I was twelve years old. I know if I want to get into my dream university, I have to improve myself. So I kept reading and caught every chance to share my ideas bravely by speaking in public.
I felt very excited that I could meet and speak to some of the leading teachers in the field, but as the interview drew closer, I was unsurprisingly getting more and more nervous. The day before my interview, I stayed in Cambridge for a night as it was an early morning interview. It was a relaxing experience to live and study at the university. I really calmed down a little just by enjoying the learning environment there.
▲ It felt more like a discussion about some questions. These interviewers want to see how you think instead of looking for correct answers. Walking out of the interview, although I was not completely relaxed, I told myself, “Whatever the result may be, you should be proud of what you have achieved so far.”
During this whole time, one of the things I realized was that we should try our best to do what we can. Control what you can and let the rest be.
根据短文内容,选择正确答案。
(
A. By doing more exercises in class.
B. By taking part in interviews.
C. By reading and speaking in public.
(
A. The meeting with leading teachers.
B. The early morning experience.
C. The great learning environment.
(
A. The environment let me forget the interview.
B. The real interview turned out to be much better.
C. The final result of my interview was not that good.
(
A. The candidate’s ability to provide completely correct answers.
B. How the candidate thinks about the questions.
C. The candidate’s knowledge of a wide range of subjects.
(
A. An Unexpected Discussion
B. A Great Night in Cambridge
C. An Unforgettable Interview
A few weeks ago, I was invited for the interview at Cambridge University in person. I have always hoped for it ever since I was twelve years old. I know if I want to get into my dream university, I have to improve myself. So I kept reading and caught every chance to share my ideas bravely by speaking in public.
I felt very excited that I could meet and speak to some of the leading teachers in the field, but as the interview drew closer, I was unsurprisingly getting more and more nervous. The day before my interview, I stayed in Cambridge for a night as it was an early morning interview. It was a relaxing experience to live and study at the university. I really calmed down a little just by enjoying the learning environment there.
▲ It felt more like a discussion about some questions. These interviewers want to see how you think instead of looking for correct answers. Walking out of the interview, although I was not completely relaxed, I told myself, “Whatever the result may be, you should be proud of what you have achieved so far.”
During this whole time, one of the things I realized was that we should try our best to do what we can. Control what you can and let the rest be.
根据短文内容,选择正确答案。
(
C
)26. How did the writer improve himself to get into Cambridge?A. By doing more exercises in class.
B. By taking part in interviews.
C. By reading and speaking in public.
(
C
)27. What calmed the writer down before the interview?A. The meeting with leading teachers.
B. The early morning experience.
C. The great learning environment.
(
B
)28. Which of the following is the best for “▲”?A. The environment let me forget the interview.
B. The real interview turned out to be much better.
C. The final result of my interview was not that good.
(
B
)29. According to the passage, what did the interviewers want to see during the interview?A. The candidate’s ability to provide completely correct answers.
B. How the candidate thinks about the questions.
C. The candidate’s knowledge of a wide range of subjects.
(
C
)30. What is the best title for the text?A. An Unexpected Discussion
B. A Great Night in Cambridge
C. An Unforgettable Interview
答案:
26.C 27.C 28.B 29.B 30.C
查看更多完整答案,请扫码查看