- Read and mark out. 读一读,并将可以连读的部分用“ ”标注出来。
例: come and have a look
1. stop at a red light
2. it snows a lot
3. look out of the window
4. pictures of
例: come and have a look
1. stop at a red light
2. it snows a lot
3. look out of the window
4. pictures of
答案:
1. stop~at a red light
2. it snows~a lot
3. look~out~of the window
4. pictures~of
2. it snows~a lot
3. look~out~of the window
4. pictures~of
- Look, read and write. 根据图表,用单词或短语补全短文。
Ways to Go to School
There are 1.

Ways to Go to School
There are 1.
fifty
students in my class. Twenty students usually come to school 2. on foot
because they live near our school. Fifteen students come to school 3. by bus
. Ten of my classmates live far from our school. They come to school 4. by subway
. Five students come to school 5. by car/taxi
.
答案:
1. fifty
2. on foot
3. by bus
4. by subway
5. by car/taxi
2. on foot
3. by bus
4. by subway
5. by car/taxi
- Read and finish the tasks. 任务型阅读。
In China, some students go to school by bike or by bus. And some students live near their schools, so they walk to school every day. What about the students in other countries and regions? Do they go to school on foot? In the UK, many students go to school by car or by school bus. In Greenland(格陵兰岛) and Iceland(冰岛), it snows a lot. And the houses in villages are very far from the school. So the students go to school by sled. If it snows heavily, the students can study at home on the Internet(互联网). In Venice(威尼斯), the students go to school by boat. How fun it is!
任务一:根据短文,判断下列句子正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
(
(
(
(
(
任务二:In China, how do students go to school?
In China, some students go to school by bike or by bus. And some students live near their schools, so they walk to school every day. What about the students in other countries and regions? Do they go to school on foot? In the UK, many students go to school by car or by school bus. In Greenland(格陵兰岛) and Iceland(冰岛), it snows a lot. And the houses in villages are very far from the school. So the students go to school by sled. If it snows heavily, the students can study at home on the Internet(互联网). In Venice(威尼斯), the students go to school by boat. How fun it is!
任务一:根据短文,判断下列句子正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
(
F
)1. Most students in China go to school on foot every day.(
F
)2. Many students in the UK go to school by subway.(
F
)3. The students go to school by boat in Greenland.(
T
)4. In Iceland, the students can study on the Internet at home when it snows heavily.(
F
)5. The students go to school by sled in Venice.任务二:In China, how do students go to school?
In China, some students go to school by bike, by bus or on foot.
答案:
任务一:
( )1. F
( )2. F
( )3. F
( )4. T
( )5. F
任务二:
In China, some students go to school by bike, by bus or on foot.
( )1. F
( )2. F
( )3. F
( )4. T
( )5. F
任务二:
In China, some students go to school by bike, by bus or on foot.
查看更多完整答案,请扫码查看