2025年优课堂给力A加七年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年优课堂给力A加七年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年优课堂给力A加七年级英语上册人教版》

五、根据短文内容选择最佳选项。
James is a 10-year-old boy. He likes playing computer games very much. He does it every day after school and all day on the weekend. James’ parents think it is not good for him. They ask James to go out and play with his friends.
James is dissatisfied. “Why do I have to go out to have fun?” he thinks.
James sees a big boy skateboarding (滑滑板) when he goes home after school. The boy looks very cool. James asks his mother to buy a skateboard for him after he gets home. His mother buys him one. James learns skateboarding and gets very good at it. James finds some skateboard lovers in his school. They start a skateboarding club.
Some students join the club and James teaches them how to skateboard there. He makes some new friends in the club, too. His parents are happy because he doesn’t always play computer games now.
(
B
) 1. Which picture can show the meaning of the underlined word dissatisfied?

(
A
) 2. Why does James want to learn skateboarding?
A. Because he thinks it's cool.
B. Because his parents ask him to play out.
C. Because he wants to make new friends.
(
B
) 3. What does James do in the skateboarding club?
① He makes some new friends.
② He has relaxing classes.
③ He teaches students to skateboard.
A. ①② B. ①③ C. ②③
(
B
) 4. Which is the right order of the things?
a. James learns to skateboard.
b. James sees a boy skateboarding.
c. James gets a skateboard.
d. James, with some skateboard lovers, starts a skateboarding club at school.
e. James likes to play computer games.
A. ecbad B. ebcad C. cbade
(
A
) 5. What's the best title for the passage?
A. A Boy Loves a New Game!
B. A Boy Makes Parents Happy!
C. A Boy Starts an Interesting Club!
答案: 1.B 2.A 3.B 4.B 5.A
六、从下面方框中选出10个单词,将其正确形式填入短文,使短文意思正确通顺(每词限用一次)。
Kung fu films (电影) are very popular in China. Many famous stars 1 in them. In these films, they have special 2. They run fast, jump high and can even 3. Many children want to study kung fu after they 4 these films. Yang Zixuan is one of them.
Yang, a 10-year-old girl, is from Liupanshui, Guizhou. Girls usually like 5 and singing. But Yang is 6 in kung fu. Her parents think kung fu is not for girls. They take her to a dancing school. Yang is not happy. At last, her parents change their 7 and take her to a kung fu school.
Yang studies hard. On school days, she practises for 3 hours. On weekends, she practises for 8 hours. Her teacher likes her a lot and helps her much.
“Chinese kung fu is great and I like it. I want to study kung fu well 9 people. Do you like Chinese kung fu? 10 me!” Yang says.
| 1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. | 8. | 9. | 10. |
|
act
|
abilities
|
fly
|
watch
|
dancing
|
interested
|
minds
|
more
|
to help
|
Join
|
答案: 1.act 2.abilities 3.fly 4.watch 5.dancing 6.interested 7.minds 8.more 9.to help 10.Join

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭