第48页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
(
A.tall
B.taller
C.heavier
B
) 1.Tom is 120 cm. Jack is 130 cm. Jack is ______taller
than Tom.A.tall
B.taller
C.heavier
答案:
B
(
A.loud
B.louder
C.loudest
B
) 2.Bob sings ______ than Julia.A.loud
B.louder
C.loudest
答案:
B
( ) 3.Jim is 40 kg. Tom is 38 kg. Tom is
A.taller
B.thinner
C.heavier
lighter
than Jim.A.taller
B.thinner
C.heavier
答案:
B
( ) 4.I'm 11 years old. My sister is 12 years old. She is
A.older
B.younger
C.smaller
A
.A.older
B.younger
C.smaller
答案:
A
(
A.strong
B.big
C.shorter
C
) 5.I am ______ than my aunt.A.strong
B.big
C.shorter
答案:
C
(
A.older
B.younger
C.smaller
B
) 6.My father is ______ than my grandpa.A.older
B.younger
C.smaller
答案:
B
Ⅷ. 读短文,完成题目。
Where Is My Cat?
Mr Black likes fish very much. He often buys some fish in the shop and takes them home for supper. His wife,Mrs Black often asks her friends to her home to have lunch. One day,when Mr Black comes home in the evening,he cannot find his fish. And Mrs Black says their cat has eaten the fish. Mr Black is very angry. He takes the cat to the shop near their house to weigh the cat. He says,“You see,my fish is one kilo,and this cat is one kilo,too. My fish is here. Then where is my cat?”
A) 快速判断句子正(√)、误(×)。
(
(
(
(
B) 根据短文回答问题。
1. What does Mr Black often do?
2. What does Mrs Black often do?
3. How does Mr Black feel when he cannot find his fish?
Where Is My Cat?
Mr Black likes fish very much. He often buys some fish in the shop and takes them home for supper. His wife,Mrs Black often asks her friends to her home to have lunch. One day,when Mr Black comes home in the evening,he cannot find his fish. And Mrs Black says their cat has eaten the fish. Mr Black is very angry. He takes the cat to the shop near their house to weigh the cat. He says,“You see,my fish is one kilo,and this cat is one kilo,too. My fish is here. Then where is my cat?”
A) 快速判断句子正(√)、误(×)。
(
×
) 1. Mr Black likes to eat beef very much.(
×
) 2. Mrs Black often has breakfast with her friends.(
√
) 3. The cat is one kilo.(
√
) 4. The cat doesn't eat the fish.B) 根据短文回答问题。
1. What does Mr Black often do?
He often buys some fish in the shop and takes them home for supper.
2. What does Mrs Black often do?
She often asks her friends to her home to have lunch.
3. How does Mr Black feel when he cannot find his fish?
He is very angry.
答案:
A)
1. ×
2. ×
3. √
4. √
B)
1. He often buys some fish in the shop and takes them home for supper.
2. She often asks her friends to her home to have lunch.
3. He is very angry.
1. ×
2. ×
3. √
4. √
B)
1. He often buys some fish in the shop and takes them home for supper.
2. She often asks her friends to her home to have lunch.
3. He is very angry.
查看更多完整答案,请扫码查看