第44页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
(
A.from; by
B.on; at
C.on; by
C
) 1.We can go home ______ foot or ______ bus.A.from; by
B.on; at
C.on; by
答案:
C
(
A.many
B.enough
C.have
B
) 2.There isn’t ______ water on the earth.A.many
B.enough
C.have
答案:
B
(
A.Monday
B.monday
C.Sunday
A
) 3.We go to school from ______Monday
to Friday.A.Monday
B.monday
C.Sunday
答案:
A
( ) 4.We should go to
A.library
B.school
C.zoo
school
(上学) by bikes instead of cars.A.library
B.school
C.zoo
答案:
B
(
A.Please
B.Don’t
C.Let
B
) 5.______ put your litter here and there.A.Please
B.Don’t
C.Let
答案:
B
Ⅶ. 阅读短文,完成题目。
A panda looks like a little bear. It has black and white fur. It lives only in China, so it is called the national treasure of China and protected (保护) by the law.
We all see pandas on TV or in the zoo. They look stupid (笨笨的) and walk slowly, but they are lovely and everyone likes them.
A panda is a lucky animal. We like it, and people of the world like it, too.
A panda isn’t a common animal. It is a bridge of friendship.
A) 快速判断句子正(√)、误(×)。
(
(
(
(
(
B) 根据短文回答问题。
1. What colour are the pandas?
2. Where can we see pandas?
3. Do people around the world like pandas?
4. Why are pandas not common?
A panda looks like a little bear. It has black and white fur. It lives only in China, so it is called the national treasure of China and protected (保护) by the law.
We all see pandas on TV or in the zoo. They look stupid (笨笨的) and walk slowly, but they are lovely and everyone likes them.
A panda is a lucky animal. We like it, and people of the world like it, too.
A panda isn’t a common animal. It is a bridge of friendship.
A) 快速判断句子正(√)、误(×)。
(
√
) 1. A panda looks like a little bear.(
×
) 2. We can’t see pandas on TV or in the zoo.(
√
) 3. A panda is a lucky animal.(
√
) 4. A panda isn’t a common animal.(
√
) 5. A panda is a bridge of friendship.B) 根据短文回答问题。
1. What colour are the pandas?
Black and white.
2. Where can we see pandas?
On TV or in the zoo.
3. Do people around the world like pandas?
Yes, they do.
4. Why are pandas not common?
It is a bridge of friendship.
答案:
A) 1. √
2. ×
3. √
4. √
5. √
B) 1. Black and white.
2. On TV or in the zoo.
3. Yes, they do.
4. It is a bridge of friendship.
2. ×
3. √
4. √
5. √
B) 1. Black and white.
2. On TV or in the zoo.
3. Yes, they do.
4. It is a bridge of friendship.
查看更多完整答案,请扫码查看