C
阅读下面短文,根据短文内容,从方框内所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项,使短文意思通顺。
Open the door, and there is a nice room. 1 Three maps, a desk, a bookcase, a clock, and a bed are in my room. My bed is near the window. What's on my bed? 2 What colour is the cap? It's yellow. I like yellow very much. 3 Can you see them? The three maps are all on my desk. My teacher gave me these maps today. 4 The clock is very beautiful. My books and CDs are always in the bookcase, and my schoolbag is on the chair. I usually put my keys into my schoolbag. My room is very tidy. Do you think so? 5 And you?
A. This is my room.
B. I love my room very much.
C. Where are the three maps?
D. A cap is on my bed.
E. Look at the wall, and you can see a brown clock.
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
阅读下面短文,根据短文内容,从方框内所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项,使短文意思通顺。
Open the door, and there is a nice room. 1 Three maps, a desk, a bookcase, a clock, and a bed are in my room. My bed is near the window. What's on my bed? 2 What colour is the cap? It's yellow. I like yellow very much. 3 Can you see them? The three maps are all on my desk. My teacher gave me these maps today. 4 The clock is very beautiful. My books and CDs are always in the bookcase, and my schoolbag is on the chair. I usually put my keys into my schoolbag. My room is very tidy. Do you think so? 5 And you?
A. This is my room.
B. I love my room very much.
C. Where are the three maps?
D. A cap is on my bed.
E. Look at the wall, and you can see a brown clock.
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
答案:
1.A 2.D 3.C 4.E 5.B
D
阅读下面短文,根据其内容,回答文后问题。
Helen is a girl. One day, her parents can't find her in the room. “Where is Helen?” asks Mrs Brown.
“Let's go to the garden,” says Mr Brown. When they arrive at the garden, they see Helen sitting there. “Hello, my name is Helen. How are you? Nice to meet you here. I'm three years old now. I don't like yellow. I like pink. What colour do you like?”
“Who are you talking to, Helen?” ask Mr and Mrs Brown. “I'm talking to my friends,” Helen says.
Who is Helen talking to? Do you know? She is talking to some ants (蚂蚁)under the tree. What a lovely (可爱的) girl Helen is!
1. Is Helen in the room?______
2. How old is Helen?______
3. What colour does Helen like?______
4. Who is Helen talking to?______
5. Are some ants under the tree?______
阅读下面短文,根据其内容,回答文后问题。
Helen is a girl. One day, her parents can't find her in the room. “Where is Helen?” asks Mrs Brown.
“Let's go to the garden,” says Mr Brown. When they arrive at the garden, they see Helen sitting there. “Hello, my name is Helen. How are you? Nice to meet you here. I'm three years old now. I don't like yellow. I like pink. What colour do you like?”
“Who are you talking to, Helen?” ask Mr and Mrs Brown. “I'm talking to my friends,” Helen says.
Who is Helen talking to? Do you know? She is talking to some ants (蚂蚁)under the tree. What a lovely (可爱的) girl Helen is!
1. Is Helen in the room?______
2. How old is Helen?______
3. What colour does Helen like?______
4. Who is Helen talking to?______
5. Are some ants under the tree?______
答案:
1. No, she isn't.
2. She is 3.
3. Pink.
4. Some ants.
5. Yes, they are.
2. She is 3.
3. Pink.
4. Some ants.
5. Yes, they are.
查看更多完整答案,请扫码查看