C
阅读下面短文,根据短文内容,从方框内所给选项中选出能填入文中空白处的最佳选项,使短文意思通顺。选项中有一项为多余项。
Hi, I’m Lisa. I’m 12, and I’m a student in Red Star High School.
Our school is very big. It looks like a beautiful garden. _1_ It is our classroom building. There are 25 classrooms in it. _2_ And the short brown building next to the classroom building is our school library. There’s a big reading room in it. _3_ There’s a sports field in the middle of our school. After class, we like to play sport in the sports field. Oh! Let’s have a look at that blue building. There are computer rooms, art rooms, music rooms, and a science lab (实验室) in it. _4_ We often do some experiments(实验) in it.
We have classes from Monday to Friday. _5_ We often have sports games there on Saturday. I like my school.
A. I like the science lab best.
B. Do you see that yellow building?
C. But we can come to school on Saturday too.
D. Is there a science lab in the building?
E. All of us can read books there.
F. My classroom is in it too.
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
阅读下面短文,根据短文内容,从方框内所给选项中选出能填入文中空白处的最佳选项,使短文意思通顺。选项中有一项为多余项。
Hi, I’m Lisa. I’m 12, and I’m a student in Red Star High School.
Our school is very big. It looks like a beautiful garden. _1_ It is our classroom building. There are 25 classrooms in it. _2_ And the short brown building next to the classroom building is our school library. There’s a big reading room in it. _3_ There’s a sports field in the middle of our school. After class, we like to play sport in the sports field. Oh! Let’s have a look at that blue building. There are computer rooms, art rooms, music rooms, and a science lab (实验室) in it. _4_ We often do some experiments(实验) in it.
We have classes from Monday to Friday. _5_ We often have sports games there on Saturday. I like my school.
A. I like the science lab best.
B. Do you see that yellow building?
C. But we can come to school on Saturday too.
D. Is there a science lab in the building?
E. All of us can read books there.
F. My classroom is in it too.
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
答案:
1.B 2.F 3.E 4.A 5.C
D
阅读下面短文,根据其内容,回答文后问题。
School trips are one of the things that schoolchildren hope for about school. They are one way to show children that they can also learn much outside the classroom.
A good side of having a school trip is that children can use what they learned in class in real life. Then students can remember their lessons well.
Besides, students will have first-hand information on how their school subjects work outside the classroom. For example, a visit to a museum can help with history or science.
What’s more, always learning in the classroom may make some kids lose interest in their subjects. This is really true for some difficult subjects. However, kids can learn in a new environment(环境)during school trips and get as much information as they can.
School trips also help kids get to know each other in a more relaxing environment, without thinking about tests or grades.
So I think it really helps students learn more to show the larger world around them.
1. Why can children remember their lessons well during school trips?______
2. Where can students learn more about history and science?______
3. Can kids keep interested in difficult subjects?______
4. How many good sides of school trips does the writer tell us?______
5. Do you like a school trip? Why?______
阅读下面短文,根据其内容,回答文后问题。
School trips are one of the things that schoolchildren hope for about school. They are one way to show children that they can also learn much outside the classroom.
A good side of having a school trip is that children can use what they learned in class in real life. Then students can remember their lessons well.
Besides, students will have first-hand information on how their school subjects work outside the classroom. For example, a visit to a museum can help with history or science.
What’s more, always learning in the classroom may make some kids lose interest in their subjects. This is really true for some difficult subjects. However, kids can learn in a new environment(环境)during school trips and get as much information as they can.
School trips also help kids get to know each other in a more relaxing environment, without thinking about tests or grades.
So I think it really helps students learn more to show the larger world around them.
1. Why can children remember their lessons well during school trips?______
2. Where can students learn more about history and science?______
3. Can kids keep interested in difficult subjects?______
4. How many good sides of school trips does the writer tell us?______
5. Do you like a school trip? Why?______
答案:
1. Because they can use what they learned in class in real life. 2. In a museum. 3. No, they can't. 4. Four. / 4. 5. Yes, I do. / No, I don't. Because it ...(答案合情合理即可)
查看更多完整答案,请扫码查看