2025年同步练习册山东友谊出版社六年级英语上册鲁教版五四制


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年同步练习册山东友谊出版社六年级英语上册鲁教版五四制 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年同步练习册山东友谊出版社六年级英语上册鲁教版五四制》

B
Catherine is a student. This is the map of her neighborhood (小区). It is a quiet neighborhood. Catherine loves it. Her friends Ariana, David and Ruth live here, too. They go to the same school, but they are not in the same class.

1. Where is Catherine’s house?
A. On Main Street.
B. In front of the library.
C. Next to the park.
(
A
)
2. What is across from the school?
A. The park.
B. The library.
C. The supermarket.
(
C
)
3. If David wants to go to the park from his house, he needs to ______.
A. go along Dale Lane and turn left
B. go down Main Street and then turn left
C. go along Dale Lane and then turn right
(
A
)
4. Who lives farthest(最远)from the school?
A. Ariana.
B. Catherine.
C. Ruth.
(
B
)
5. What can we know from the passage?
A. Ariana and Ruth don’t go to school.
B. Catherine loves her neighborhood.
C. There is a hospital next to the library.
(
B
)
答案: 1.A 2.C 3.A 4.B 5.B
C
My name is Sadia Khatun. I’m from Bangladesh(孟加拉国). It’s difficult to walk on some roads on rainy days. So how do I go to school? It’s easy! The school comes to me! I study on a “floating(漂浮的) school”.
My floating school is a “school bus” and classroom all in one. The boat picks me up early in the morning. Our classroom is on the boat too. There are many boats on the river at the same time. Each boat has one teacher and one class. The teacher teaches us all the subjects.
The boat is long and wide. We sit at wooden(木质的) desks. Big windows bring in lots of sunlight and fresh air. There’s a blackboard at the front. There’s a computer next to it, and it gets its power from the sun. At the end of the school day, the boat takes me home.
I learn a lot at my school and have fun too. I love my floating school.
根据短文内容,判断下列句子的正(T)误(F)。
(
T
)1. The “floating school” is open on rainy days.
(
T
)2. The boat picks students up in the morning.
(
F
)3. There are two teachers on each boat.
(
F
)4. Every student on the boat has a computer.
(
F
)5. Sadia sleeps on the boat at night.
答案: 1.T 2.T 3.F 4.F 5.F

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭