2025年同步练习册山东友谊出版社六年级英语上册鲁教版五四制


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年同步练习册山东友谊出版社六年级英语上册鲁教版五四制 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年同步练习册山东友谊出版社六年级英语上册鲁教版五四制》

C
Hello! I’m Cindy’s Chinese teacher Sun Tong. I’m 22 years old. I’m Chinese. Oh, my English is not good. Cindy is an English girl. She is 12 years old. Her English is very good. Her Chinese name is Sun Xiaotong.
根据短文内容判断下列句子的正(T)误(F)。
(
F
)1. Sun Tong’s English name is Cindy.
(
F
)2. Cindy is an English teacher.
(
T
)3. Cindy’s English is very good.
(
F
)4. Sun Tong is not Chinese.
(
T
)5. Sun Tong is Sun Xiaotong’s Chinese teacher.
答案: 1. F 2. F 3. T 4. F 5. T
七、阅读表达。(5分)
根据短文内容回答问题。
Hi! It’s me, Mr Smith. Three people are in my family. My wife Mrs Smith is a teacher. My son is a teacher, too. We are from America, but we live in China now. I have three brothers: Bill, Steve, and Ed Smith. They all live in America. Bill and Steve are married(结婚). Bill has one son, Erick, and a daughter, Sue. Steve is a pilot (飞行员). He doesn’t have any children. Ed is a student in America.
1. Where are the family from?
America.

2. What is Mrs Smith’s job?
A teacher.

3. How many brothers does Mr Smith have?
Three.

4. Are Bill and Steve married?
Yes,they are.

5. Who is a pilot?
Steve.
答案: 1. America. 2. A teacher. 3. Three. 4. Yes,they are. 5. Steve.
八、书面表达。(10分)
校广播站英语节目“School Life”面向初一年级学生征稿,本期话题是 Friends。请用英语写一篇征稿,介绍你的一位好朋友。
注意:
1. 必须包含所有要点,并适当发挥;
2. 文中句子可以借鉴或引用,但不得成段照搬课本中的原文;
3. 不得出现真实的人名、校名、地名等相关信息。My Good Friend
I have a good friend. His name is Tom. He is 13 years old. He is in Class Two, Grade Seven. He is tall and thin. He has short black hair and two big eyes. He always wears a blue T-shirt and black pants.
Tom is very kind and helpful. He often helps me with my English. When I have difficulty in learning English, he always explains it to me patiently. He is also good at playing basketball. We often play basketball together after school. He can play it very well.
He likes reading books. He has many storybooks. He often shares them with me. We read books in the library on weekends.
I am very happy to have such a good friend. I hope we can be good friends forever.
答案: My Good Friend
I have a good friend. His name is Tom. He is 13 years old. He is in Class Two, Grade Seven. He is tall and thin. He has short black hair and two big eyes. He always wears a blue T-shirt and black pants.
Tom is very kind and helpful. He often helps me with my English. When I have difficulty in learning English, he always explains it to me patiently. He is also good at playing basketball. We often play basketball together after school. He can play it very well.
He likes reading books. He has many storybooks. He often shares them with me. We read books in the library on weekends. 
I am very happy to have such a good friend. I hope we can be good friends forever.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭