第80页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
1. What did Betty buy?
2. How was it at first?
Betty bought some butter.
2. How was it at first?
It was bitter at first.
答案:
【解析】:
这是一道英语阅读理解题,具体为信息提取类问题。题目要求根据所给的绕口令内容,回答关于Betty购买物品及其特性的问题。我们需要先理解绕口令的内容,然后从中提取关键信息来回答这两个问题。
对于第一个问题"What did Betty buy?",我们需要找到绕口令中Betty购买的东西。绕口令中明确提到"Betty bought some butter",即Betty买了一些黄油。
对于第二个问题"How was it at first?",我们需要找到描述黄油最初特性的信息。绕口令中提到"But the butter was bitter",即黄油是苦的。
【答案】:
1. Betty bought some butter.
2. It was bitter at first.
这是一道英语阅读理解题,具体为信息提取类问题。题目要求根据所给的绕口令内容,回答关于Betty购买物品及其特性的问题。我们需要先理解绕口令的内容,然后从中提取关键信息来回答这两个问题。
对于第一个问题"What did Betty buy?",我们需要找到绕口令中Betty购买的东西。绕口令中明确提到"Betty bought some butter",即Betty买了一些黄油。
对于第二个问题"How was it at first?",我们需要找到描述黄油最初特性的信息。绕口令中提到"But the butter was bitter",即黄油是苦的。
【答案】:
1. Betty bought some butter.
2. It was bitter at first.
( ) 1. Which subject didn’t the animal school offer(提供)?
A. Running. B. Skating. C. Swimming. D. Climbing.
( ) 2. Which of the following is TRUE about the duck?
A. She was average in swimming at first.
B. She did well in running at last.
C. She gave up swimming to practise running.
D. She didn’t care about her scores.
( ) 3. Why did the rabbit have to leave school?
A. He was good at running.
B. He couldn’t pass the swimming exam.
C. He was too nervous.
D. He made trouble in school.
( ) 4. What does the underlined word “pride” in the last paragraph refer to?
A. An animal that is liked by others.
B. An animal that makes trouble.
C. An animal that leaves the school.
D. An animal that everyone hates.
( ) 5. What does the passage want to tell us?
A. What a good student should do at school.
B. How students should talk with teachers.
C. How many subjects students should learn.
D. How schools should teach their students.
A. Running. B. Skating. C. Swimming. D. Climbing.
B
( ) 2. Which of the following is TRUE about the duck?
A. She was average in swimming at first.
B. She did well in running at last.
C. She gave up swimming to practise running.
D. She didn’t care about her scores.
C
( ) 3. Why did the rabbit have to leave school?
A. He was good at running.
B. He couldn’t pass the swimming exam.
C. He was too nervous.
D. He made trouble in school.
B
( ) 4. What does the underlined word “pride” in the last paragraph refer to?
A. An animal that is liked by others.
B. An animal that makes trouble.
C. An animal that leaves the school.
D. An animal that everyone hates.
A
( ) 5. What does the passage want to tell us?
A. What a good student should do at school.
B. How students should talk with teachers.
C. How many subjects students should learn.
D. How schools should teach their students.
D
答案:
【解析】:本题是一篇英语阅读理解,主要讲述了动物学校开设了跑步、攀爬和游泳等课程,并要求所有动物都参加所有课程,但每个动物都有自己的特长和短板,导致他们在不同科目上的表现各不相同。题目主要考查了学生对文章内容的理解和细节把握能力。
1. 第一题考查的是对文章细节的理解,需要找出动物学校没有提供的科目。
2. 第二题考查的是对文章中鸭子的情况的理解,需要判断哪个选项关于鸭子的描述是正确的。
3. 第三题考查的是对文章中兔子离开学校的原因的理解。
4. 第四题考查的是对文章中“pride”一词的理解,需要判断其在文中的含义。
5. 第五题考查的是对文章主旨的理解,需要判断文章想要传达的信息。
【答案】:
1. B。根据文章第一段“Their subjects were running, climbing and swimming.”可知,动物学校提供的科目有跑步、攀爬和游泳,没有提供滑冰科目,所以答案是B。
2. C。根据文章第二段“Because she was slow in running, she had to stay after school and also give up swimming in order to practise running.”可知,鸭子为了练习跑步放弃了游泳,所以答案是C。
3. B。根据文章第三段“Later, he had to leave school because he failed the swimming exam again and again.”可知,兔子因为多次未能通过游泳考试而不得不离开学校,所以答案是B。
4. A。根据文章最后一段“In the end, a little eel that could swim very well, and could also run and climb a little, had the highest scores and became the pride of the school.”可知,鳗鱼因为成绩最好而成为了学校的骄傲,所以“pride”在这里指的是被其他动物喜欢的动物,即答案是A。但更准确的解释应该是“骄傲,自豪”,在此上下文中可以理解为表现最出色的动物,因此A选项“被其他动物喜欢的动物”是最接近题意的解释。
5. D。文章通过讲述动物学校的故事,暗示了学校应该如何教育学生,即要尊重每个学生的特长和差异,而不是一刀切。所以答案是D,即文章想要告诉我们学校应该如何教育学生。
1. 第一题考查的是对文章细节的理解,需要找出动物学校没有提供的科目。
2. 第二题考查的是对文章中鸭子的情况的理解,需要判断哪个选项关于鸭子的描述是正确的。
3. 第三题考查的是对文章中兔子离开学校的原因的理解。
4. 第四题考查的是对文章中“pride”一词的理解,需要判断其在文中的含义。
5. 第五题考查的是对文章主旨的理解,需要判断文章想要传达的信息。
【答案】:
1. B。根据文章第一段“Their subjects were running, climbing and swimming.”可知,动物学校提供的科目有跑步、攀爬和游泳,没有提供滑冰科目,所以答案是B。
2. C。根据文章第二段“Because she was slow in running, she had to stay after school and also give up swimming in order to practise running.”可知,鸭子为了练习跑步放弃了游泳,所以答案是C。
3. B。根据文章第三段“Later, he had to leave school because he failed the swimming exam again and again.”可知,兔子因为多次未能通过游泳考试而不得不离开学校,所以答案是B。
4. A。根据文章最后一段“In the end, a little eel that could swim very well, and could also run and climb a little, had the highest scores and became the pride of the school.”可知,鳗鱼因为成绩最好而成为了学校的骄傲,所以“pride”在这里指的是被其他动物喜欢的动物,即答案是A。但更准确的解释应该是“骄傲,自豪”,在此上下文中可以理解为表现最出色的动物,因此A选项“被其他动物喜欢的动物”是最接近题意的解释。
5. D。文章通过讲述动物学校的故事,暗示了学校应该如何教育学生,即要尊重每个学生的特长和差异,而不是一刀切。所以答案是D,即文章想要告诉我们学校应该如何教育学生。
查看更多完整答案,请扫码查看