2025年作业本浙江教育出版社七年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年作业本浙江教育出版社七年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年作业本浙江教育出版社七年级英语上册人教版》

Ⅰ. Complete the sentences with the proper forms of the words in the box. 用方框中所给词语的适当形式完成句子。
number listen to instrument in the future excellent work out remember
1. Tom is from England, but he can speak
excellent
Chinese.
2. I am good at physics. I want to be a scientist
in the future
.
3. He doesn't like science because it is difficult to
remember
all the information.
4. —What kind of musical
instrument
do you play? —I play the violin.
5. Peter likes to
listen to
music, but he doesn't like drawing.
6. Can you help me to
work out
this maths problem?
7. Binbin's favourite subject is maths and he is good with
numbers
.
答案: 1. excellent 2. in the future 3. remember 4. instrument 5. listen to 6. work out 7. numbers
A
Dear Jennifer,
Thank you for your letter. From your letter, I know your school life is great fun. My school life is very interesting. Classes start at 8:10. We have four classes in the morning. Some of the students eat lunch at school. We have two classes in the afternoon. We have Chinese, maths, science, music and PE. My favourite subject is maths, so is my brother. But it is difficult. After school, we have some parties at our school for special(特别的) festivals. I like playing football, too. I often play it with my friends after school. I love my school, and I have fun here.
Yours,
Scott
(
C
)1. What does Scott think of his school life?
A. It's boring.
B. It's relaxing.
C. It's interesting.
D. It's amazing.
(
A
)2. How many classes does Scott have in the afternoon?
A. Two.
B. Three.
C. Four.
D. Six.
(
B
)3. What's Scott's favourite subject?
A. English.
B. Maths.
C. History.
D. PE.
(
C
)4. Who does Scott often play football with after school?
A. His brothers.
B. His classmates.
C. His friends.
D. His teachers.
答案: 1. C  解析:文中提到 “My school life is very interesting.”,所以 Scott 认为他的学校生活是有趣的。
2. A  解析:文中明确说 “We have two classes in the afternoon.”,因此下午有两节课。
3. B  解析:根据 “My favourite subject is maths” 可知,Scott 最喜欢的科目是数学。
4. C  解析:文中提到 “I often play it with my friends after school.”,所以 Scott 放学后经常和朋友一起踢足球。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭