1. Listen and number

答案:
答案略
2. Read and write “T” or “F”
I’m a mouse. My name is Vicky. I live in a village. It’s nice and quiet. There is a mountain in my village. There are some small houses in the mountain. In front of the mountain, there is a river. There is a bridge over the river. Near the river, there is a small forest. In the forest, there is a big tree. Under the big tree, there is a small hole(洞). I live in it!
1) Vicky lives in a village. ( )
2) There is a hill in the village. ( )
3) There is a bridge over the river. ( )
4) Vicky lives in a small house in the forest. ( )
I’m a mouse. My name is Vicky. I live in a village. It’s nice and quiet. There is a mountain in my village. There are some small houses in the mountain. In front of the mountain, there is a river. There is a bridge over the river. Near the river, there is a small forest. In the forest, there is a big tree. Under the big tree, there is a small hole(洞). I live in it!
1) Vicky lives in a village. ( )
2) There is a hill in the village. ( )
3) There is a bridge over the river. ( )
4) Vicky lives in a small house in the forest. ( )
答案:
【解析】:本题是阅读理解判断题,需要根据所给的短文内容,判断每个句子的正确性。短文主要描述了一个叫Vicky的老鼠所居住的村庄及其周边的自然环境,包括山、小房子、河流、桥梁和森林等。我们需要根据这些信息,逐一判断每个句子的正确性。
1. 第一个句子“Vicky lives in a village.”与短文中的“I live in a village.”相符,所以此句是正确的。
2. 第二个句子“There is a hill in the village.”与短文中的“There is a mountain in my village.”不符,短文中提到的是山(mountain),而不是小山丘(hill),所以此句是错误的。
3. 第三个句子“There is a bridge over the river.”与短文中的“There is a bridge over the river.”相符,所以此句是正确的。
4. 第四个句子“Vicky lives in a small house in the forest.”与短文中的描述不符,短文中提到Vicky住在一个大树下的小洞里,而不是森林中的小房子里,所以此句是错误的。
【答案】:
1) T
2) F
3) T
4) F
1. 第一个句子“Vicky lives in a village.”与短文中的“I live in a village.”相符,所以此句是正确的。
2. 第二个句子“There is a hill in the village.”与短文中的“There is a mountain in my village.”不符,短文中提到的是山(mountain),而不是小山丘(hill),所以此句是错误的。
3. 第三个句子“There is a bridge over the river.”与短文中的“There is a bridge over the river.”相符,所以此句是正确的。
4. 第四个句子“Vicky lives in a small house in the forest.”与短文中的描述不符,短文中提到Vicky住在一个大树下的小洞里,而不是森林中的小房子里,所以此句是错误的。
【答案】:
1) T
2) F
3) T
4) F
3. Read and write
Vicky has a friend. Her friend is a mouse, too. Her name is Cindy. Cindy lives in the city. One day, Cindy invites(邀请) Vicky to the city.

Vicky has a friend. Her friend is a mouse, too. Her name is Cindy. Cindy lives in the city. One day, Cindy invites(邀请) Vicky to the city.
答案:
Is; isn't; Is; there isn't; Are; are; are; Are there; there are
查看更多完整答案,请扫码查看