第119页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
十二 根据首字母和图片,补全短文。(10 分)
Uncle Mother Father Li Li Li Ke

Hello! I'm Li Li. This is my sister Li Ke. We are t
Uncle Mother Father Li Li Li Ke
Hello! I'm Li Li. This is my sister Li Ke. We are t
twins
. My family get together on New Year's Day. We want to put on a show. What
can we do for our family? I can ddance
. Li Ke can sing
. My father can ddraw
. My uncle can take
pictures. My mother can clean
the table
. We're hhappy
together. I llove
my family.
答案:
twins;What;dance;sing;draw;take;clean;table;happy;love
十三 阅读理解。(15 分)
(一)新素养 文化意识 认识孙兰兰的家庭!举一反三

Hello! My name is Sun Lanlan. I'm nine years old. I like cats. I have a big and happy family. We have a family get-together on Chinese New Year's Day. We want to do many things for the family. I can draw pictures. My mother can dance. My father can take some pictures. My brother Sun Qiqi can sing. My cousins can clean the table. Look! My grandma is cooking! She can cook nice food. We're happy together.
A. 根据短文内容连线。(4 分)

B. 根据短文内容,判断句子与短文内容是否相符,相符的写“T”,不相符的写“F”。(5 分)
( )1. Sun Lanlan is ten years old.
( )2. Sun Qiqi has a big and happy family.
( )3. Sun Lanlan likes cats.
( )4. Grandpa can cook nice food.
( )5. They have a family get-together on their birthdays.
(一)新素养 文化意识 认识孙兰兰的家庭!举一反三
Hello! My name is Sun Lanlan. I'm nine years old. I like cats. I have a big and happy family. We have a family get-together on Chinese New Year's Day. We want to do many things for the family. I can draw pictures. My mother can dance. My father can take some pictures. My brother Sun Qiqi can sing. My cousins can clean the table. Look! My grandma is cooking! She can cook nice food. We're happy together.
A. 根据短文内容连线。(4 分)
B. 根据短文内容,判断句子与短文内容是否相符,相符的写“T”,不相符的写“F”。(5 分)
( )1. Sun Lanlan is ten years old.
( )2. Sun Qiqi has a big and happy family.
( )3. Sun Lanlan likes cats.
( )4. Grandpa can cook nice food.
( )5. They have a family get-together on their birthdays.
答案:
A.
B.1.F 2.T 3.T 4.F 5.F
A.
查看更多完整答案,请扫码查看