第56页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
(
A.Spring Festival and New Year's Day
B.Tree planting Day and May Day
C.World Book Day and Mother's Day
D.Children's Day and Father's Day
D
)5.______ are in June.A.Spring Festival and New Year's Day
B.Tree planting Day and May Day
C.World Book Day and Mother's Day
D.Children's Day and Father's Day
答案:
D
四、任务型阅读。
Dragon(龙) Boat Festival is also called Duanwu Festival. It is on May 5th of the lunar calendar(阴历). Dragon Boat Festival is one of the four top(最高的) traditional(传统的) Chinese festivals, along with the Spring Festival, Tomb-Sweeping Day(清明节), and Mid-Autumn Festival. People always eat zongzi and go to see the dragon boat races(龙舟赛) on that day.
zongzi is usually made of rice. It is very delicious. People eat zongzi in memory of(纪念) Qu Yuan. He was an honest(正直的) minister(大臣) in ancient(古代的) China.
The festival is best known(广为人知的) for its dragon boat races. People sit on dragon boats. They sail(划) the dragon boats to celebrate this festival. Dragon Boat Festival is very fun!
根据短文内容和首字母,完成下列句子,每空一词。
1. Dragon Boat Festival is called D______ Festival.
2. Dragon Boat Festival is in M______ of the lunar calendar.
3. People e______ zongzi on that day.
4. Qu Yuan was a famous C______ poet(诗人) and minister.
Dragon(龙) Boat Festival is also called Duanwu Festival. It is on May 5th of the lunar calendar(阴历). Dragon Boat Festival is one of the four top(最高的) traditional(传统的) Chinese festivals, along with the Spring Festival, Tomb-Sweeping Day(清明节), and Mid-Autumn Festival. People always eat zongzi and go to see the dragon boat races(龙舟赛) on that day.
zongzi is usually made of rice. It is very delicious. People eat zongzi in memory of(纪念) Qu Yuan. He was an honest(正直的) minister(大臣) in ancient(古代的) China.
The festival is best known(广为人知的) for its dragon boat races. People sit on dragon boats. They sail(划) the dragon boats to celebrate this festival. Dragon Boat Festival is very fun!
根据短文内容和首字母,完成下列句子,每空一词。
1. Dragon Boat Festival is called D______ Festival.
uanwu
2. Dragon Boat Festival is in M______ of the lunar calendar.
ay
3. People e______ zongzi on that day.
at
4. Qu Yuan was a famous C______ poet(诗人) and minister.
hinese
答案:
1. Duanwu 2. May 3. eat 4. Chinese
五、首字母填空。
Look, there are some special days for
Look, there are some special days for
me
in June. Children's
Day is on June 1st. We will have fun on that
day. Father's Day is in June. And my father's birthday is also
in June. I will make
a birthday card for my father. When
is his birthday? Oh, it's on June 11th. It's Friday this year, too. My mother and I will have a birthday party for him
. What time is the birthday party? At
5:00 pm. Please come to the party. That will be fun.
答案:
me, Children's, that, also, make, When, him, At
查看更多完整答案,请扫码查看