第28页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
(
A.making
B.eats
C.draw
A
)4.His hobby is ______ cakes.A.making
B.eats
C.draw
答案:
A
(
A.How
B.What
C.She's
A
)5.______ cute the girl is!A.How
B.What
C.She's
答案:
A
(
A.sing
B.eating
C.drinking
C
)6.My dad likes ______ tea.A.sing
B.eating
C.drinking
答案:
C
五、阅读理解,完成任务。
Mr Kent is a science teacher. His hobby is bird-watching. Mr Kent wants people to care more about birds.
In a science lesson, Mr Kent takes his class to a big field. Birds are looking for food.
He asks his students, “What will birds eat in winter? Can birds find food to eat?”
Many birds fly to another place in winter. Red-crowned cranes will fly from Heilongjiang to Jiangsu every winter. They fly together in small groups. They often fly at night.
Mr Kent's students are very interested in birds. In winter, his students give birds seeds to eat. They like bird-watching.
1. 根据短文内容判断正(T)误(F)。
(
(
(
2. 根据短文内容选择正确答案。
(
A. They fly in pairs.
B. They fly alone.
C. They fly in groups.
(
A. He wants people to feed birds at home.
B. He wants people to care more about birds.
C. He wants people to learn bird-watching.
3. 根据短文内容回答问题。
(6)What does Mr Kent teach at school?
(7)What will you do if you see a sick bird?
4. 根据短文内容及首字母填空。
Mr Kent teaches science in a school. He has a special h
Mr Kent is a science teacher. His hobby is bird-watching. Mr Kent wants people to care more about birds.
In a science lesson, Mr Kent takes his class to a big field. Birds are looking for food.
He asks his students, “What will birds eat in winter? Can birds find food to eat?”
Many birds fly to another place in winter. Red-crowned cranes will fly from Heilongjiang to Jiangsu every winter. They fly together in small groups. They often fly at night.
Mr Kent's students are very interested in birds. In winter, his students give birds seeds to eat. They like bird-watching.
1. 根据短文内容判断正(T)误(F)。
(
T
)(1)Mr Kent's hobby is bird-watching.(
F
)(2)Many birds will fly to another place every summer.(
F
)(3)Red-crowned cranes often fly in the daytime.2. 根据短文内容选择正确答案。
(
C
)(4)How do the birds fly in the sky?A. They fly in pairs.
B. They fly alone.
C. They fly in groups.
(
B
)(5)What does Mr Kent want people to do?A. He wants people to feed birds at home.
B. He wants people to care more about birds.
C. He wants people to learn bird-watching.
3. 根据短文内容回答问题。
(6)What does Mr Kent teach at school?
He teaches science.
(7)What will you do if you see a sick bird?
I will take it to the pet hospital.
4. 根据短文内容及首字母填空。
Mr Kent teaches science in a school. He has a special h
hobby
— bird-watching. He wwants
people to pay attention to birds and care mmore
about them. To make his students know more about birds, he ttakes
them to watch birds. And he aasks
them some questions to make them think a lot. Birds will fly to wwarm
places every winter. WWhen
they fly, they are always in ggroups
. Through the classes, Mr Kent's students are going to eenjoy
bird-watching, too. They give birds sseeds
to eat in winter.
答案:
1.
(1)T
(2)F
(3)F
2.
(4)C
(5)B
3.
(6)He teaches science.
(7)I will take it to the pet hospital.
4. hobby, wants, more, takes, asks, warm, When, groups, enjoy, seeds
(1)T
(2)F
(3)F
2.
(4)C
(5)B
3.
(6)He teaches science.
(7)I will take it to the pet hospital.
4. hobby, wants, more, takes, asks, warm, When, groups, enjoy, seeds
查看更多完整答案,请扫码查看