2025年黄冈快乐假期六年级英语全一册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年黄冈快乐假期六年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
五、为下列句子选择适当的答语。
(
(
(
(
(
(
C
)1. What are they talking about?(
A
)2. What grade was Mike in?(
E
)3. How about you now?(
B
)4. What happened then?(
D
)5. Did you have an interesting dream?
答案:
1. C 2. A 3. E 4. B 5. D
六、阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
Hello! My name is Zhang Peng. Wu Binbin is my best friend. I'm 12 years old. I'm one year older than Wu Binbin. But Wu Binbin is 0.03 metres taller than me. He is 1.65 metres. I am 1.62 metres. I'm 60 kilograms. Wu Binbin is 63 kilograms. He is taller and stronger than me. We both like sports.
(
(
(
(
(
Hello! My name is Zhang Peng. Wu Binbin is my best friend. I'm 12 years old. I'm one year older than Wu Binbin. But Wu Binbin is 0.03 metres taller than me. He is 1.65 metres. I am 1.62 metres. I'm 60 kilograms. Wu Binbin is 63 kilograms. He is taller and stronger than me. We both like sports.
(
T
)1. Wu Binbin is Zhang Peng's friend.(
T
)2. Zhang Peng is twelve years old.(
F
)3. Wu Binbin is 1.62 metres.(
F
)4. Wu Binbin is shorter than Zhang Peng.(
T
)5. Zhang Peng likes sports.
答案:
1. T 2. T 3. F 4. F 5. T
查看更多完整答案,请扫码查看