2025年黄冈快乐假期六年级英语全一册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年黄冈快乐假期六年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年黄冈快乐假期六年级英语全一册人教版》

C
五一假期你都去了哪里?和谁去的?怎么去的?在那里做了什么?心情如何?请写一篇短文简单描述一下。不少于五句话。
My Labour Day holiday______
答案: C
My Labour Day holiday
My Labour Day holiday was great. I visited my grandparents with my mum. We went there by train. On the first day, my grandparents cooked a lot of nice food for me. On the second day, we went to the zoo to see animals. On the third day, we went to a park and took some pictures. We were very happy.
D
假如你有三个好朋友,他们发生了很多变化。请根据表格中的信息,写一篇短文描述他们的变化之处。不少于五句话。
| Name | Before | Now |
| Mike | go swimming | football |
| Jack | ice-skate | go cycling |
| Allen | can’t play badminton | can play badminton |______
______
答案: D
I have three good friends. Mike liked to go swimming before. But now he doesn't like it. He likes playing football very much. Jack liked to ice - skate before. But now he loves to go cycling. Allen couldn't play badminton before, but now he can play it well.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭