第10页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
四、语法练习
(一)Tom和Amy正在进行对话练习,请你连一连,在右栏中找出能回答左栏中每个句子的答语。

(一)Tom和Amy正在进行对话练习,请你连一连,在右栏中找出能回答左栏中每个句子的答语。
答案:
左列第一句对应右列第二句;
左列第二句对应右列第一句;
左列第三句对应右列第四句;
左列第四句对应右列第三句;
答案为:第一句:第二句;第二句:第一句;第三句:第四句;第四句:第三句(按题目顺序依次为B, A, D, C )
左列第二句对应右列第一句;
左列第三句对应右列第四句;
左列第四句对应右列第三句;
答案为:第一句:第二句;第二句:第一句;第三句:第四句;第四句:第三句(按题目顺序依次为B, A, D, C )
(二)从括号中选出适当的冠词填空。
1. This is ______(
2. It is ______(
3. I have ______(
1. This is ______(
an
)orange.2. It is ______(
a
)bottle.3. I have ______(
an
)eraser in my schoolbag.
答案:
1. an 2. a 3. an
(三)按要求完成句子。
1. I have an eraser in my schoolbag.(对画线部分提问)
2. The bike is red.(改为一般疑问句,并做出否定回答)
—
—No,
3. The trousers are brown.(对画线部分提问)
1. I have an eraser in my schoolbag.(对画线部分提问)
What
do you have
in your schoolbag?2. The bike is red.(改为一般疑问句,并做出否定回答)
—
Is
the bike
red
?—No,
it
isn't
.3. The trousers are brown.(对画线部分提问)
What
colour
are
the trousers?
答案:
1. What;have 2. Is;bike red;it isn't 3. What colour are
(四)给下列对话排序,把排好顺序的字母写在横线上。
A. What do you have in your schoolbag,Helen?
B. Good afternoon,Peter.
C. That's cool!
D. Good afternoon,Helen.
E. I have a cap.
F. What colour is it?
G. It's red.
_D_—
A. What do you have in your schoolbag,Helen?
B. Good afternoon,Peter.
C. That's cool!
D. Good afternoon,Helen.
E. I have a cap.
F. What colour is it?
G. It's red.
_D_—
B
—A
—E
—F
—G
—C
答案:
B—A—E—F—G—C
一、任务型阅读
Helen在介绍她和朋友的学校物品。阅读短文,并回答问题。
I'm Helen. I'm 12 and I'm in No. 1 Middle School. I have three keys,two English books,an eraser,five pencils and a Chinese dictionary. My classmate(同班同学)Linda borrowed(借走)two of the pencils from me. My things are in my schoolbag. Susan is my friend. She is 13 and she is in No. 3 Middle School. She has three English books,four pens and two dictionaries. They are not in her schoolbag. Where are they? They are everywhere in her room—under the bed,in the desk and on the chair.
1. Is Linda in No. 1 Middle School?
2. How many(有多少)pencils are there in Helen's schoolbag now?
3. Who is Susan?
4. Where are Susan's dictionaries?
5. Is Susan's room tidy?
Helen在介绍她和朋友的学校物品。阅读短文,并回答问题。
I'm Helen. I'm 12 and I'm in No. 1 Middle School. I have three keys,two English books,an eraser,five pencils and a Chinese dictionary. My classmate(同班同学)Linda borrowed(借走)two of the pencils from me. My things are in my schoolbag. Susan is my friend. She is 13 and she is in No. 3 Middle School. She has three English books,four pens and two dictionaries. They are not in her schoolbag. Where are they? They are everywhere in her room—under the bed,in the desk and on the chair.
1. Is Linda in No. 1 Middle School?
Yes, she is.
2. How many(有多少)pencils are there in Helen's schoolbag now?
Three. /3.
3. Who is Susan?
She is Helen's friend.
4. Where are Susan's dictionaries?
They're in her room.
5. Is Susan's room tidy?
No, it isn't.
答案:
1. Yes, she is. 2. Three. /3. 3. She is Helen's friend. 4. They're in her room. 5. No, it isn't.
二、涂颜色,写句子
你拥有下图中的哪些物品?他们是什么颜色的?用彩笔给你所拥有的物品涂上颜色,并用英语向你的同学介绍。

I have a ruler. My ruler is blue.I have a cap. My cap is black.
I have a pen. My pen is red.
I have a backpack. My backpack is grey.
I have a clock. My clock is white.
I have trousers. My trousers are blue.
I have a basketball. My basketball is orange.
I have a notebook. My notebook is green.
I have a smartwatch. My smartwatch is black.
你拥有下图中的哪些物品?他们是什么颜色的?用彩笔给你所拥有的物品涂上颜色,并用英语向你的同学介绍。
I have a ruler. My ruler is blue.I have a cap. My cap is black.
I have a pen. My pen is red.
I have a backpack. My backpack is grey.
I have a clock. My clock is white.
I have trousers. My trousers are blue.
I have a basketball. My basketball is orange.
I have a notebook. My notebook is green.
I have a smartwatch. My smartwatch is black.
答案:
I have a cap. My cap is black.
I have a pen. My pen is red.
I have a backpack. My backpack is grey.
I have a clock. My clock is white.
I have trousers. My trousers are blue.
I have a basketball. My basketball is orange.
I have a notebook. My notebook is green.
I have a smartwatch. My smartwatch is black.
I have a pen. My pen is red.
I have a backpack. My backpack is grey.
I have a clock. My clock is white.
I have trousers. My trousers are blue.
I have a basketball. My basketball is orange.
I have a notebook. My notebook is green.
I have a smartwatch. My smartwatch is black.
查看更多完整答案,请扫码查看