2025年快乐假期培优训练衔接教材六年级英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年快乐假期培优训练衔接教材六年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
Tom is 35 years old.He had a 1.
yesterday. Hewent to see the 2.
. The doctor examined him and toldhim that he had a cold.The doctor gave him an 3.
and asked him to take the 4.
three times a week. He feels better now.
headache
doctor
injection
medicine
答案:
1.headache 2.doctor 3.injection 4.medicine
五、根据短文内容,选择正确的答案。(共 4 小题,每小题 5 分,满分 20 分)
He is Tom.He is 7 years old.He is an English boy. From Monday to Friday,he
goes to school.After school,he does many things.
On Monday,he has art class. He loves painting. Every Tuesday evening he
goes to the library. On Wednesday afternoon,he plays football with his friends. Then
after school on Thursday,he watches TV at home. On Friday evening,he goes to
the movie theater.
On Saturday and Sunday,he doesn't go to school. He goes to the park with his
family.
(
A.six B.seven C.eight
(
A.Monday; Friday B. Tuesday; Friday C.Thursady; Friday
(
A.art B.English C.math
(
A.morning B.afternoon C.evening
He is Tom.He is 7 years old.He is an English boy. From Monday to Friday,he
goes to school.After school,he does many things.
On Monday,he has art class. He loves painting. Every Tuesday evening he
goes to the library. On Wednesday afternoon,he plays football with his friends. Then
after school on Thursday,he watches TV at home. On Friday evening,he goes to
the movie theater.
On Saturday and Sunday,he doesn't go to school. He goes to the park with his
family.
(
B
)1.Tom is ______ years old.A.six B.seven C.eight
(
A
)2. From ______ to ______,Tom goes to school.A.Monday; Friday B. Tuesday; Friday C.Thursady; Friday
(
A
)3. On Monday,Tom has ______ class.A.art B.English C.math
(
B
)4. On Wednesday ______,Tom plays football with his friends.A.morning B.afternoon C.evening
答案:
1.B 解析 根据文章中“He is Tom.He is 7 years old.”可知答案。
2.A 解析 根据文章中“From Monday to Friday,he goes to school.”可知答案。
3.A 解析 根据文章中“On Monday,he has art class.”可知答案。
4.B 解析 根据文章中“On Wednesday afternoon,he plays football with his friends.”可知答案。
2.A 解析 根据文章中“From Monday to Friday,he goes to school.”可知答案。
3.A 解析 根据文章中“On Monday,he has art class.”可知答案。
4.B 解析 根据文章中“On Wednesday afternoon,he plays football with his friends.”可知答案。
查看更多完整答案,请扫码查看