2025年快乐假期培优训练衔接教材六年级英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年快乐假期培优训练衔接教材六年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
()4.If we don't have enough oxygen,we
A.will
B.won't
C.can
B
be able to breathe(呼吸).A.will
B.won't
C.can
答案:
4. B 解析 根据常识,要有足够的氧气,我们才能呼吸。所以,如果没有足够的氧气,我们就不能够呼吸。根据句意可知选 B。
()5.We can
A.made
B.make
C.will make
B
magic clothes.A.made
B.make
C.will make
答案:
5. B 解析 can 能够,会。它是情态动词,后面的动词要用原形。
()6.—I don't like this movie. It's boring.
—
A.I hope so.
B.So do I.
C.Neither do I.
—
C
A.I hope so.
B.So do I.
C.Neither do I.
答案:
6. C
五、根据短文内容,判断正误。
Trees are our good friends. They clean the air and bring us enough oxygen. They help keep the balance of nature. They make our city beautiful. Many birds live in the tree. And the flowers of trees smell good. The fruits of some trees are delicious,such as apple trees,orange trees. We should protect trees.
1.Trees are our good friends. (
2.Trees can bring us enough water. (
3. They can't keep the balance of nature. (
4. Trees don't have flowers. (
Trees are our good friends. They clean the air and bring us enough oxygen. They help keep the balance of nature. They make our city beautiful. Many birds live in the tree. And the flowers of trees smell good. The fruits of some trees are delicious,such as apple trees,orange trees. We should protect trees.
1.Trees are our good friends. (
√
)2.Trees can bring us enough water. (
×
)3. They can't keep the balance of nature. (
×
)4. Trees don't have flowers. (
×
)
答案:
1. √ 解析 根据文章中“Trees are our good friends.”可知,这句话是正确的。
2. × 解析 根据文章中“They clean the air and bring us enough oxygen.”可知,这句话是错误的。
3. × 解析 根据文章中“They help keep the balance of nature.”可知,这句话是错误的。
4. × 解析 根据文章中“And the flowers of trees smell good.”可知,这句话是错误的。
2. × 解析 根据文章中“They clean the air and bring us enough oxygen.”可知,这句话是错误的。
3. × 解析 根据文章中“They help keep the balance of nature.”可知,这句话是错误的。
4. × 解析 根据文章中“And the flowers of trees smell good.”可知,这句话是错误的。
查看更多完整答案,请扫码查看