2025年快乐假期培优训练衔接教材五年级英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年快乐假期培优训练衔接教材五年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
例2 I am Sarah. I have three good friends. They are Amy, John and Tom. Amy likes winter, because her birthday is in February. She likes music. She is listening to music now. John's birthday is on April 1st. Ha, it's April Fool's Day. He likes sports. Look! He is playing basketball. Tom's birthday is in October. So he likes autumn and he can pick apples in autumn. Is he picking apples? No, he is eating apples. I like spring because spring is very beautiful. What am I doing? I am reading a book.
(
A. Amy, John and Tim
B. Amy, Jack and Tom
C. Amy, John and Tom
(
A. autumn
B. music
C. sports
(
A. No, it isn't.
B. Yes, he does.
C. Yes, it is.
(
A. Yes, he is.
B. No, he isn't.
C. I don't know.
(
A. Sarah
B. Tom
C. John
(
C
)1. ____ are Sarah's good friends.A. Amy, John and Tim
B. Amy, Jack and Tom
C. Amy, John and Tom
(
B
)2. Amy likes ____.A. autumn
B. music
C. sports
(
C
)3. Is John's birthday on April Fool's Day?A. No, it isn't.
B. Yes, he does.
C. Yes, it is.
(
A
)4. Is Tom eating apples now?A. Yes, he is.
B. No, he isn't.
C. I don't know.
(
B
)5. ____ likes autumn because his/her birthday is in October.A. Sarah
B. Tom
C. John
答案:
【短文翻译】我是Sarah。我有三个好朋友。他们是Amy,John和Tom。Amy喜欢冬天,因为她的生日在二月。她喜欢音乐。她现在正在听音乐。John的生日在四月一日。哈哈,那天是愚人节。他喜欢运动。看!他正在打篮球。Tom的生日在十月。所以他喜欢秋天,他能在秋天摘苹果。他正在摘苹果吗?不,他正在吃苹果。我喜欢春天,因为春天很漂亮。我正在做什么呢?我正在看书。
1. C 根据“They are Amy, John and Tom.”可知Sarah的朋友是Amy,John和Tom。
2. B 根据“She likes music”可知Amy喜欢音乐。
3. C 根据“John's birthday is on April 1st. Ha, it's April Fool's Day.”可知John的生日在愚人节。
4. A 根据“No, he is eating apples.”可知Tom正在吃苹果。
5. B 根据“Tom's birthday is in October. So he likes autumn”可知Tom的生日在十月,他喜欢秋天。
查看更多完整答案,请扫码查看