2025年小学毕业生暑假必读英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年小学毕业生暑假必读英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第35页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
四、交际会话。
请利用方框中的词组介绍你一天的作息情况。
get up, have breakfast, go to school, have lessons, have a break, have English class, play football, have manual skills, go home, go to bed
请利用方框中的词组介绍你一天的作息情况。
get up, have breakfast, go to school, have lessons, have a break, have English class, play football, have manual skills, go home, go to bed
答案:
I get up at 7:00 in the morning. Then I have breakfast. After that, I go to school. At school, I have lessons. We have a break between classes. I have English class in the morning. In the afternoon, I have manual skills. After school, I play football with my friends. Then I go home. In the evening, I have dinner and do my homework. Finally, I go to bed at 9:30.
五、阅读下面这篇短文,了解一下英国学校的作息情况,并完成相应练习。
School in Britain
Most schools have a 5 - day week, from Monday to Friday. The day begins around 9 a. m. and ends at 3 p. m. for the youngest children and 4 p. m. for older ones. There is a break of 15 or 20 minutes in the morning and also in the afternoon. Many children take packed lunch from home. Others have school lunch, a cooked meal at school which they have to pay.
生词表
●a. m. 上午
●p. m. 下午
●also 也
●packed 打包的
●pay 付钱
根据短文内容判断句子正(T)误(F)。
1. Most students in Britain go to school from Monday to Saturday. (
2. School day begins around 9 o'clock in the morning. (
3. Youngest children go home at 3 p. m.. (
4. Older children go home at 5 p. m.. (
5. Children have lunch at school. (
School in Britain
Most schools have a 5 - day week, from Monday to Friday. The day begins around 9 a. m. and ends at 3 p. m. for the youngest children and 4 p. m. for older ones. There is a break of 15 or 20 minutes in the morning and also in the afternoon. Many children take packed lunch from home. Others have school lunch, a cooked meal at school which they have to pay.
生词表
●a. m. 上午
●p. m. 下午
●also 也
●packed 打包的
●pay 付钱
根据短文内容判断句子正(T)误(F)。
1. Most students in Britain go to school from Monday to Saturday. (
F
)2. School day begins around 9 o'clock in the morning. (
T
)3. Youngest children go home at 3 p. m.. (
T
)4. Older children go home at 5 p. m.. (
F
)5. Children have lunch at school. (
T
)
答案:
1. F 2. T 3. T 4. F 5. T
查看更多完整答案,请扫码查看