第78页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
Passage 42
It's four o'clock in the afternoon and school is over. Some of my classmates are cleaning in the classroom. A lot of pupils are doing sports on the playground. Some are playing football. Some are playing badminton. Our English teacher is coming to the playground. He wants to play with them. The boys are very glad to see him and ask him to join them. They are having a good time.
一、根据短文内容选择正确答案。
(
A. Five o'clock. B. Four o'clock. C. Three o'clock.
(
A. In the classroom. B. On the playground. C. In the garden.
二、根据短文判断正(T)误(F)。
(
(
(
It's four o'clock in the afternoon and school is over. Some of my classmates are cleaning in the classroom. A lot of pupils are doing sports on the playground. Some are playing football. Some are playing badminton. Our English teacher is coming to the playground. He wants to play with them. The boys are very glad to see him and ask him to join them. They are having a good time.
一、根据短文内容选择正确答案。
(
B
) 1. What time is it?A. Five o'clock. B. Four o'clock. C. Three o'clock.
(
B
) 2. Where do they do sports?A. In the classroom. B. On the playground. C. In the garden.
二、根据短文判断正(T)误(F)。
(
F
) 1. The pupils are having PE class.(
T
) 2. The boys like their English teacher.(
F
) 3. Their English teacher wants to go home.
答案:
一、1. B 2. B
二、1. F 2. T 3. F
二、1. F 2. T 3. F
查看更多完整答案,请扫码查看