2025年1课3练单元达标测试七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年1课3练单元达标测试七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年1课3练单元达标测试七年级英语上册译林版》

Yuan Longping is my hero. I really admire (钦佩)______.

A.he
B.his
C.him
答案: C
推断文章结构题解题技巧
技巧
推断文章结构是中考考查的新考向阅读题型之一,是阅读理解的一项重要技能,主要考查同学们语篇分析、逻辑推理等综合能力。 解题时,同学们可根据文章每个段落的段落大意,将段落内容归类,推断文章结构;也可以根据段落之间的衔接词或过渡句判断段落之间的关系,分析全文结构。
主要命题方式是分析全文段与段之间的关系,推断文章结构。
真题
(2023·重庆 A 中考节选)阅读理解
AI requires careful management Europe 2023

Diagram(图表) or Survey Result
①AI (artificial intelligence 人工智能) and machine learning refer to the ability of machines to learn and act intelligently. It means they can make decisions, finish tasks, and even tell the possible future results based on what they learn from data(数据).
②AI and machine learning already play a bigger role in everyday life than you might imagine. Health care, banking, video games, every search on the Internet you make..., all are driven by AI.
③AI is going to change almost every field of modern life. Stephen Hawking said, “Success in creating AI would be the biggest event in human history.” And Hawking added at once, “Unluckily, it might also be the last, unless we learn how to avoid the risks.”
④______▲______,especially when you consider some countries are racing to develop AI-enabled autonomous weapons(人工智能自主武器). It is also going to change and take the place of many human jobs. The same worries also come from the public. According to the survey result from Centre for the Governance of AI, 91% of the people (tend to and totally) agree that “AI is a technology that requires careful management” in Europe.
⑤But rather than agreeing with an idea of a helpless future where all human jobs are given over to robots, some people believe AI will make on working lives better. It will improve the work of humans, and new jobs will appear to take the place of the old ones.
⑥What's more, machines become more intelligent and they are able to finish more human tasks. Things which only belong to humans lie creativity and critical(批判性的) thinking, will become even more valuable in the future.
⑦Like it or not, AI is here. Maybe changing ourselves and managing it well are the best way out. Just as Benjamin Franklin once said, “When you're finished changing, you're finished.”
Which of the following shows the structure of this passage?


A.
B.
C.
D.
答案: D

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭