2025年全效学习八年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全效学习八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全效学习八年级英语上册人教版》

Ⅰ. 词汇运用
将方框中所给词语的适当形式填入短文中,每词仅用一次。
however improve achieve promise take up
Do you have any resolutions? Maybe you make many 1.
promises
to yourself, like starting an exercise plan. 2.
However
, you hardly ever keep them. You may feel bad sometimes, but it doesn't matter.
If you really want 3.
to improve
yourself, the best way is to make some small resolutions. For example, if you want to start an exercise plan, you can learn about it first. After learning about it, you can make a resolution about trying it. And then you can also make a resolution about exercise time. After a year, you can improve a lot. The same goes for learning a subject or 4.
taking up
a new hobby.
Getting a small resolution day by day is helpful for you 5.
to achieve
your big dream. You are in race with yourself. Start slowly and don't worry about others' ideas.
不知道制定什么目标?那就从运动开始吧!运动是健康使者,塑造强壮体魄、催生愉悦心境;是社交桥梁,让年轻人学会沟通和尊重。运动,悄然塑造更好、更幸福的你。
答案: 1.promises 2.However 3.to improve 4.taking up 5.to achieve
Ⅱ. 阅读理解
①A lot of people play sport, but very few people become professionals (专家). If sport isn't going to be your future, then why should you play? Why should you do it every day? Wouldn't it be better to forget sport and only care about your lessons? In fact, there are a lot of reasons to play sport.
②First of all, sport is a great way to exercise. Exercising keeps you healthy and strong. It also helps you stay in good condition (状态). When you exercise, your body makes endorphins (内啡肽) which make you feel happier.
③Also, sport teaches young people how to communicate and work as a team. They teach young people to respect others. Many scientists say that sport helps young people stay out of problems. If a young person plays sport, he or she may have fewer problems. This is because sport teaches people rules. It also teaches people that if they work hard, they might become excellent.
④Another good thing that sport brings to us is that it makes people leave their houses. These days, a lot of people spend too much time watching TV and playing games. When you play sport, you go outside and exercise in the sun. You take in fresh air. All of these things are important.
⑤Maybe you're not going to become a professional, but that doesn't matter. Sport can help you become a better and happier person.

(
B
)1. How does the writer start the article in Paragraph 1?
A. By telling stories.
B. By asking questions.
C. By giving examples.
D. By listing numbers.
(
C
)2. According to the text, what can we know about sport?
A. Endorphins make us get angry easily.
B. If young people do sport more, they might have more problems.
C. When doing sport, we should respect everyone in the game.
D. More indoor (室内的) exercise can bring people happiness and health.
(
C
)3. What is the text mainly about?
A. Sport is just for professionals.
B. Sport teaches people to work hard.
C. Sport is good for most people.
D. Sport makes people go outside.
(
A
)4. Which of the following best shows the structure of the text?
答案: 1—4 BCCA

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭