2025年一遍过六年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一遍过六年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年一遍过六年级英语上册译林版》

1. Be careful! Here's a banana skin on the
ground
.
2. My sweater is
dirty
. I need to wash it.
3. People can know the old stories of a city or a country from the
museum
.
4. The toys on the floor
make
the boy's room messy.
5. We should
keep
our classroom clean every day.
答案: 1. ground 2. dirty 3. museum 4. make 5. keep
(
A
)1.There are a lot of ____ in the river.
A.fish
B.rubbish
C.water
答案: A
(
B
)2.They went to the park ____ bus last weekend.
A.took
B.by
C.take
答案: B
(
B
)3.Peter ____ home with his good friend yesterday.
A.walks to
B.walked
C.walked to
答案: B
(
C
)4.There is a lot of ____ in the room. Who ____ here just now?
A.smokes; smokes
B.smokes; smoked
C.smoke; smoked
答案: C
三、阅读短文,完成下列任务。
Now our cities become much greener. A lot of trees, grass and flowers are planted on both sides of the streets. There are many advantages because of them. First, trees, grass and flowers can make our cities more beautiful. Second, plants can keep the air clean because they absorb carbon dioxide(二氧化碳). Third, plants can reduce(减少) noise. Finally, trees can make the weather cool in summer and warm in winter. Then how to make our cities greener? First, we should make people know the importance(重要性) of making cities greener. Next, we should plant more trees, grass and flowers. And we should look after the trees, grass and flowers carefully.
任务一:根据短文内容,完成表格。
| | To make our cities greener |
| Advantages | ● Trees, grass and flowers can make our cities 1.
more
beautiful. |
| | ● Plants can absorb carbon dioxide 2.
to
keep the air clean. |
| | ● Plants can reduce noise. |
| | ● Trees can make the weather cool in 3.
summer
and 4.
warm
in winter. |
| Actions | ● Make people know the 5.
importance
of making cities greener. |
| | ● Plant more trees, grass and flowers. |
| | ● Take 6.
care
of the trees, grass and flowers carefully. |
任务二:根据短文内容,回答问题。
1. What is the Chinese meaning of the underlined word "advantages"?
"好处;优点"

2. What can you do to keep your city clean?
I can protect the plants on the street. (答案合理即可)
答案: 任务一:1. more 2. to 3. summer 4. warm 5. importance 6. care 任务二:1."好处;优点". 2. I can protect the plants on the street. (答案合理即可)

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭