第91页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
一、用方框中所给单词的适当形式填空。

1. There will be a wonderful
2. The poor man lost his
3. 原创题 教材改编 I think scientists will find a cure for
4. My sister was excited because she
5. I was excited to hear that my best friend was the
6. More and more young people don’t take
7. What
1. There will be a wonderful
concert
this Sunday. Would you like to go with me?2. The poor man lost his
wallet
on the bus yesterday, so he couldn’t pay for the meal.3. 原创题 教材改编 I think scientists will find a cure for
cancer
in 50 years.4. My sister was excited because she
passed
her maths exam yesterday.5. I was excited to hear that my best friend was the
winner
of the dancing competition.6. More and more young people don’t take
cash
with them. They always pay online.7. What
shall
we do this weekend? I don’t want to stay at home.
答案:
1.concert 2.wallet 3.cancer 4.passed 5.winner 6.cash 7.shall
二、还原型阅读。
根据短文内容,从方框中选出能填入空白处的最佳选项。
People started to have pets a long time ago, and now people keep all kinds of pets, like dogs, cats, fish, pigs and snakes.8.
Robot pets may be good ones in the future. It’s great to have a pet around, but looking after a pet is not an easy thing to do.9.
11.
Did you ever wonder what your dog is thinking? 12.
| A. Soon you might know for sure. |
| B. For example, Tombot is one of them. |
| C. What will it be like to have pets in the future? |
| D. You need to feed it, wash it and take it to the hospital. |
| E. When people are at work or school, their pets at home can get bored. |
根据短文内容,从方框中选出能填入空白处的最佳选项。
People started to have pets a long time ago, and now people keep all kinds of pets, like dogs, cats, fish, pigs and snakes.8.
C
Robot pets may be good ones in the future. It’s great to have a pet around, but looking after a pet is not an easy thing to do.9.
D
Robot pets don’t need any special care. Scientists are making robots that look like real animals.10.______ B
It looks like a dog and it can bring people fun and love.11.
E
In the future, people can keep their pets happy when they’re not at home. For example, a device (装置) called iCPooch lets people video chat (视频聊天) with their dogs and feed them when they are out.Did you ever wonder what your dog is thinking? 12.
A
At North Carolina State University, scientists are working on a device. It will help people connect with their dogs. When dogs wear this device, it could give people a message to let them know how the dogs feel. How cool it is!| A. Soon you might know for sure. |
| B. For example, Tombot is one of them. |
| C. What will it be like to have pets in the future? |
| D. You need to feed it, wash it and take it to the hospital. |
| E. When people are at work or school, their pets at home can get bored. |
答案:
8.C 9.D 10.B 11.E 12.A
查看更多完整答案,请扫码查看