第41页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
Ⅵ. Read and judge (阅读短文, 判断正误, 与短文内容相符的用 “T” 表示, 不相符的用 “F” 表示)
Robin is a rabbit. He has two long ears and two red eyes. He has a short tail. He lives in the forest. He has many friends. He often plays with his friends. Look! His friends are visiting him. Today is Robin's birthday! The birds, the deer, the monkeys and the rabbits are singing and dancing. Robin is very happy. He's three years old now!
(
(
(
(
Robin is a rabbit. He has two long ears and two red eyes. He has a short tail. He lives in the forest. He has many friends. He often plays with his friends. Look! His friends are visiting him. Today is Robin's birthday! The birds, the deer, the monkeys and the rabbits are singing and dancing. Robin is very happy. He's three years old now!
(
F
) 22. Robin has two short ears and two red eyes.(
F
) 23. Robin lives in the park.(
F
) 24. The tigers are Robin's friends.(
F
) 25. Robin is very happy because he is two years old now.
答案:
22. F 23. F 24. F 25. F 【重点详解】 22.根据短文的第2句可知本题错误。 24.根据短文内容可知没有提到tigers,所以本题错误。
Ⅶ. Read and choose (阅读短文, 选择最佳答案)
Hello! I am Peter. I am thin and short. That's my house. There's a garden behind my house. There are many flowers in it. That's my father. He's tall and fat. He's a policeman. That's my father's bike. It's green. The woman is my mother. She's tall and thin. She's very beautiful. She's a good teacher. She teaches English. Her students love her. That old lady is my grandmother. She's very kind.
(
A. Yes, it is. B. Yes, there is. C. No, there isn't.
(
A. postman B. policewoman C. policeman
(
A. Peter B. Peter's father C. Peter's mother
(
A. tall and fat B. tall and thin C. thin and short
Hello! I am Peter. I am thin and short. That's my house. There's a garden behind my house. There are many flowers in it. That's my father. He's tall and fat. He's a policeman. That's my father's bike. It's green. The woman is my mother. She's tall and thin. She's very beautiful. She's a good teacher. She teaches English. Her students love her. That old lady is my grandmother. She's very kind.
(
B
) 26. Is there a garden behind Peter's house? ____A. Yes, it is. B. Yes, there is. C. No, there isn't.
(
C
) 27. Peter's father is a ____.A. postman B. policewoman C. policeman
(
B
) 28. ____ has a green bike.A. Peter B. Peter's father C. Peter's mother
(
B
) 29. Peter's mother is ____.A. tall and fat B. tall and thin C. thin and short
答案:
26. B 27. C 28. B 29. B
Ⅷ. Write (用至少 6 句话介绍自己的一位亲戚)
30. (参考句型: This is... He/She is... He/She has... He/She can... )
My ____
30. (参考句型: This is... He/She is... He/She has... He/She can... )
My ____
答案:
My uncle This is my uncle. He is 35 years old. He is tall and strong. He can swim and run fast. He is a police officer. He is very brave. He likes eating meat. He can play football very well. I like playing football with him. I like him very much.
查看更多完整答案,请扫码查看