第16页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
Ⅴ. Rewrite the sentences (按要求改写句子)
23. Her brother can draw a picture. (改为否定句)
Her brother
24. There is a mouse in the hole. (改为复数句)
There
25. Peter can read a book. (对画线部分提问)
26. Her name is Susan. (对画线部分提问)
27. Eddie is hungry. (对画线部分提问)
23. Her brother can draw a picture. (改为否定句)
Her brother
can
not
draw a picture.24. There is a mouse in the hole. (改为复数句)
There
are
some mice
in the hole.25. Peter can read a book. (对画线部分提问)
What
can Peter do
?26. Her name is Susan. (对画线部分提问)
What's
her name?27. Eddie is hungry. (对画线部分提问)
How
does
Eddie feel?
答案:
23. can, not 24. are, mice 25. What, do 26. What's 27. How, does
Ⅵ. Read and judge (阅读短文,判断正误,与短文内容相符的用 “T” 表示,不相符的用 “F” 表示)
Hi! I'm Mary. I'm a pupil of Grade Four. I like drawing. Look at this picture. Can you see two pupils in the playground? They're my new classmates. The tall boy is running fast. His name's Ben. He can swim well. But he can't dance. That girl is skipping. She's Sue. Her hair is short. Her eyes are big. She can't swim. But she can dance, draw and cook. Ben and Sue are friendly (友好的). I like them.
(
(
(
(
(
Hi! I'm Mary. I'm a pupil of Grade Four. I like drawing. Look at this picture. Can you see two pupils in the playground? They're my new classmates. The tall boy is running fast. His name's Ben. He can swim well. But he can't dance. That girl is skipping. She's Sue. Her hair is short. Her eyes are big. She can't swim. But she can dance, draw and cook. Ben and Sue are friendly (友好的). I like them.
(
F
) 28. Ben and Sue aren't pupils of Grade Four.(
F
) 29. Ben is short. He can run fast.(
T
) 30. Ben can't dance. But he can swim well.(
F
) 31. Sue has short hair and big ears.(
F
) 32. Mary, Ben and Sue are in the playground.
答案:
28.F 29.F 30.T 31.F 32.F
Ⅶ. Read and answer (阅读短文,回答问题)
Tim is in his bedroom. Today is Tim's birthday. He's fourteen years old. He gets some presents from his friends. He can see two robots, a pen, a toy car and some flowers on the desk. The pen is red and pink. The toy car is blue. They are nice. Tim is very happy.
33. Is Tim's birthday today?
34. What can Tim see on the desk?
35. Is Tim happy or sad?
Tim is in his bedroom. Today is Tim's birthday. He's fourteen years old. He gets some presents from his friends. He can see two robots, a pen, a toy car and some flowers on the desk. The pen is red and pink. The toy car is blue. They are nice. Tim is very happy.
33. Is Tim's birthday today?
Yes, it is.
34. What can Tim see on the desk?
Two robots, a pen, a toy car and some flowers.
35. Is Tim happy or sad?
He is happy.
答案:
33. Yes, it is. 34. Two robots, a pen, a toy car and some flowers. 35. He is happy.
查看更多完整答案,请扫码查看