2025年同步跟踪全程检测六年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年同步跟踪全程检测六年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年同步跟踪全程检测六年级英语上册译林版》

(一)阅读短文,完成下列句子。(3分)
1.The weather in the UK often
changes
quickly.
2.In the UK,people can have four
seasons
in one day..
3.In the morning,the weather is
warm
in the UK.
(二)阅读短文,选择正确的答案。(3分)
(
C
)1.What will happen in the afternoon in the UK?
A.It will rain heavily. B.It can be very cold.
C.The sun will begin to shine.
(
A
)2.What will people take on a sunny morning in the UK?
A.Umbrellas. B.Hats. C.Glasses.
答案: (一) 1. changes 2. seasons 3. warm (二) 1. C 2. A
Last Saturday I had a study tour in the countryside.
It was cloudy and cool. I went there with my friends by bus. The trees and flowers were beautiful there. First,we watered vegetables. We also tasted some fresh tomatoes. Then we helped feed the animals. We saw cows,ducks and chickens. We visited some farmers and learned a lot about plants and animals. What a nice day!
答案: 示例: Last Saturday I had a study tour in the countryside. It was cloudy and cool. I went there with my friends by bus. The trees and flowers were beautiful there. First,we watered vegetables. We also tasted some fresh tomatoes. Then we helped feed the animals. We saw cows,ducks and chickens. We visited some farmers and learned a lot about plants and animals. What a nice day!

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭