2025年新概念英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新概念英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新概念英语》

61. Mike is ______ boy.
A. a Chinese
B. an English
C. an American
D. a Japanese
B

62. Mike is ______ years old.
A. twelve
B. thirteen
C. fourteen
D. fifteen
A

63. Is Kate an English girl?
A. Yes, she is.
B. No. She is a Chinese girl.
C. No, she is.
D. No. She is an American girl.
D

64. Who is their English teacher?
A. Mr. Wang.
B. Miss Li.
C. Mrs. Li.
D. Mr. Li.
B

65. Is Mr. Wang a good teacher?
A. Yes, he is.
B. Yes, she is.
C. No, she isn't.
D. No, he isn't.
A
答案: 61. B【解析】根据第一句、二句可知,Mike 是个英国男孩,故选 B。62. A【解析】根据第三句可知答案,故选 A。63. D【解析】根据第六句可知答案,故选 D。64. B【解析】根据第九句可知答案,故选 B。65. A【解析】根据最后一句可知答案,故选 A。
It is Sunday today.
It is a fine day today. The sun is shining brightly and there are no clouds in the sky. Tom is with his family, his father and mother. They are walking in the park happily. There is a river in the park, and some boats are on the river. They see some children jumping and playing games nearby. Sometimes, they stop to look at the beautiful flowers. Everyone is enjoying this wonderful day together.
答案: It is Sunday today. It is a fine day today. The sun is shining brightly and there are no clouds in the sky. Tom is with his family, his father and mother. They are walking in the park happily. There is a river in the park, and some boats are on the river. They see some children jumping and playing games nearby. Sometimes, they stop to look at the beautiful flowers. Everyone is enjoying this wonderful day together.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭