2025年暑假作业完美假期生活八年级英语湖南教育出版社


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假作业完美假期生活八年级英语湖南教育出版社 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年暑假作业完美假期生活八年级英语湖南教育出版社》

Ⅲ. 阅读理解。
Come and see the Indian elephants and the new tigers from America. The bears are waiting to meet you, and the monkeys from China are waiting to throw things at you. The lovely dogs from Australia are waiting to laugh at you, and the giraffes from Zambia are waiting to look down on you.

(
C
)1. How many kinds of animals are talked about in the passage?
A. Four.
B. Five.
C. Six.
D. Seven.
(
C
)2. Now Mr. Smith is in the zoo with his two sons, one aged 14 and the other 10. How much are the tickets together?
A. $4.00.B. $2.00.
C. $3.00.D. $1.00.
(
C
)3. Which of the following is the visiting time?
A. 8:30 a. m. on Monday.
B. 9:30 a. m. on Friday.
C. 3:00 p. m. on Sunday.
D. 5:00 p. m. on Tuesday.
(
D
)4. From the passage we can guess the animal "giraffe" must be very ____.
A. fat
B. long
C. strong
D. tall
(
D
)5. Which of the following can we do in the zoo?
A. To give some food to the dogs.
B. To touch the monkey on the head.
C. To throw things everywhere.
D. To take a few nice photos.
答案: 1.C 2.C 3.C 4.D 5.D
Ⅳ. 任务型阅读。
Fred, a young man of twenty - five, was an able worker. He worked in this factory since he finished middle school six years ago. 3.
起初他花费大量的时间在学习他所工作工厂的所有机器以及如何修理这些机器上。

His boss Mr. Dick liked the clever young man and paid him more than any other worker.
Four years later the young man got into the habit of (养成……习惯)drinking and was often drunk. He couldn't go to work on time and didn't work so hard as before. Sometimes he slept when he was on duty. It made Mr. Dick angry and told him not to drink. He agreed but soon forgot it. His friend Henry often helped him and tried to stop him drinking, but he failed. And one afternoon something was wrong with an expensive machine. The workplace had to stop working. Fred was found in a bar(酒吧)but he was drunk. He broke the machine when repairing it. Henry had to take him home. The next morning, as soon as he got up, the telephone rang and Henry said, "Two pieces of news for you, Fred. One piece is good and the other is bad. "
"Tell me the good one first, please,"said Fred.
"4.
下个月你会获得双倍工资。
"
"Oh, wonderful!"called out Fred. "How about the other one?"
"Mr. Dick told me to take your place. "
任务一: 根据短文内容回答下面的问题。
1. Why did Mr. Dick pay Fred more than any other worker?
Because Fred spent much time in studying all machines in his work-place and learned to repair them.

2. Why was Mr. Dick angry with Fred later?
Because Fred couldn't go to work on time and didn't work so hard as before.

任务二: 将文中的画线句子翻译成汉语。
3. ____
4. ____
答案: 1. Because Fred spent much time in studying all machines in his work-place and learned to repair them. 2. Because Fred couldn't go to work on time and didn't work so hard as before. 3. 起初他花费大量的时间在学习他所工作工厂的所有机器以及如何修理这些机器上。 4. 下个月你会获得双倍工资。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭