2025年新暑假生活七年级英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新暑假生活七年级英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新暑假生活七年级英语》

一、按要求写出下列单词
1. plate(复数)
plates

2. chopstick(复数)
chopsticks

3. fight(过去式)
fought

4. mind(过去式)
minded

5. break(过去式)
broke

6. forget(过去式)
forgot
答案: 1. plates 2. chopsticks 3. fought 4. minded 5. broke 6. forgot
二、选词填空(每个词或词组限用一次)
cover; thank you; keep quiet; push; stop
1. Please
keep quiet
in the library.
2. You should
cover
your mouth when you sneeze(打喷嚏).
3. Always
stop
at red traffic lights.
4. It's polite to say “
thank you
” when someone helps you.
5. Don't
push
in line, wait for your turn.
答案: 1. keep quiet 2. cover 3. stop 4. thank you 5. push
三、根据要求写句子
1. Nick, library, talk loudly(用 shouldn't 完成句子)
Nick shouldn't talk loudly in the library.

2. I, feed, cat, everyday(用 must 完成句子)
I must feed the cat every day.

3. We, keep...clean, our classroom(用 should 完成句子)
We should keep our classroom clean.

4. I, be late for, work(用 mustn't 完成句子)
I mustn't be late for work.

5. Mrs. Smith, stay up, too late(用 shouldn't 完成句子)
Mrs. Smith shouldn't stay up too late.
答案: 1. Nick shouldn't talk loudly in the library. 2. I must feed the cat every day. 3. We should keep our classroom clean. 4. I mustn't be late for work. 5. Mrs. Smith shouldn't stay up too late.
四、阅读理解
One sunny afternoon, Meimei went to the park. She saw a long line at the ice
cream stand. A boy suddenly ran to the front and cut in line. Everyone frowned, but no one spoke. Meimei felt upset. She politely said, “Excuse me, the line starts there.” The boy blushed, apologized, and went to the end. People smiled and clapped for Meimei. She bought her ice cream happily and left with good manners.
根据短文内容,选择正确答案。
(
B
)1. Why did people clap for Meimei?
A. She bought ice cream first.
B. She reminded the boy to follow the line.
C. She gave ice cream to others.
(
A
)2. What is the past tense of “run” in the passage?
A. ran
B. runned
C. run
(
C
)3. Where did the boy go after Meimei spoke to him?
A. He stayed at the front.
B. He left the park.
C. He went to the end of the line.
(
A
)4. How did the boy probably feel after Meimei's words?
A. Embarrassed.
B. Proud.
C. Angry.
(
B
)5. What lesson can you learn from this story?
A. Eating ice cream is fun.
B. Being polite helps everyone.
C. Parks are busy places.
答案: 1. B 2. A 3. C 4. A 5. B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭