2025年新暑假生活七年级英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新暑假生活七年级英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
(
A.lake
B.river
C.waterfall
C
)5.It is a 99-meter-high ____.A.lake
B.river
C.waterfall
答案:
5. C
四、翻译句子
1.有一些人会从地下取水。
2.这块石头已经超过了2500万岁。
3.在天气晴朗时,水上升至空气中并在天空中形成云朵。
4.太平洋是地球上的四大洋之一。
1.有一些人会从地下取水。
Some people take water from underground.
2.这块石头已经超过了2500万岁。
This stone is over 25 million years old.
3.在天气晴朗时,水上升至空气中并在天空中形成云朵。
On sunny days, water rises into the air and forms clouds in the sky.
4.太平洋是地球上的四大洋之一。
The Pacific Ocean is one of the four oceans on Earth.
答案:
四、1. Some people take water from underground.
2. This stone is over 25 million years old.
3. On sunny days, water rises into the air and forms clouds in the sky.
4. The Pacific Ocean is one of the four oceans on Earth.
2. This stone is over 25 million years old.
3. On sunny days, water rises into the air and forms clouds in the sky.
4. The Pacific Ocean is one of the four oceans on Earth.
五、阅读理解
Nina and Linlin are good friends. One day, they went to the park together to play. They caught fish, dug holes, in the end, their hands are covered in mud(泥土). It's about lunch time, so they decided to wash their hands. Linlin found a public restroom(洗手间) to wash their hands. After she done that, she carefully turned off the tap. But Nina walked straight(直接) outside the door after she washed her hands and let the water keep running. "What you're doing is wrong," Linlin said. "People in many countries can only take a shower every few days because they don't have enough water while you're wasting water here. " Nina felt ashamed(羞愧的) because of Linlin's words and quickly went back to turn off the tap.
根据短文内容,判断正(T)误(F)。
(
(
(
(
(
Nina and Linlin are good friends. One day, they went to the park together to play. They caught fish, dug holes, in the end, their hands are covered in mud(泥土). It's about lunch time, so they decided to wash their hands. Linlin found a public restroom(洗手间) to wash their hands. After she done that, she carefully turned off the tap. But Nina walked straight(直接) outside the door after she washed her hands and let the water keep running. "What you're doing is wrong," Linlin said. "People in many countries can only take a shower every few days because they don't have enough water while you're wasting water here. " Nina felt ashamed(羞愧的) because of Linlin's words and quickly went back to turn off the tap.
根据短文内容,判断正(T)误(F)。
(
F
)1.Nina and Linlin aren't good friends.(
F
)2.Nina and Linlin didn't dig holes in the park.(
T
)3.Nina turned off the tap in the end.(
F
)4.Linlin didn't turn off the tap after washing her hands.(
F
)5.Some people can only take a shower every few days because they are lazy.
答案:
五、1. F 2. F 3. T 4. F 5. F
查看更多完整答案,请扫码查看