2025年暑假生活海燕出版社四年级英语外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假生活海燕出版社四年级英语外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年暑假生活海燕出版社四年级英语外研版》

三、Read and finish. Amy 正指着一张全家福照片介绍她的家人呢!请你读一读,根据她的介绍,完成下面的任务吧!
Hi, I'm Amy. I'm a shy pupil. Look at the photo of my family. This is my grandpa. He's a very kind farmer. This is my grandma. She is a very nice doctor. This is my father. He's a policeman. He's very cool and strong. This is my mother. She's a housewife(家庭主妇). She can cook very well. Who is this little boy? He is my little brother. He's two. He's a bit naughty, but he's very cute. I love my family.
任务一:根据短文内容,判断下列句子是(√)否(×)正确。
(
)1. Amy is a shy pupil.
(
×
)2. Amy's father is a farmer.
任务二:根据短文内容,将下列句子补充完整。
1. Amy's father is very ______
cool
and ______
strong
.
2. Amy's mother is a ______
housewife
. She can ______
cook
very well.
答案: 任务一:1. √ 2. × 任务二:1. cool;strong 2. housewife;cook
四、Think and write. 家人是我们生命中最珍贵的宝藏。请你想一想,用英语写一写,介绍一下你的家人们吧!不少于4句话。______
My family is very warm. There are three people in my family: my father, my mother and me. My father is a doctor. He works in a hospital and helps many sick people. My mother is a teacher. She teaches English in a middle school and her students like her very much. I love my family very much. We always have a good time together.

______
答案: My family is very warm. There are three people in my family: my father, my mother and me. My father is a doctor. He works in a hospital and helps many sick people. My mother is a teacher. She teaches English in a middle school and her students like her very much. I love my family very much. We always have a good time together.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭