2025年暑假生活海燕出版社四年级英语外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假生活海燕出版社四年级英语外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年暑假生活海燕出版社四年级英语外研版》

一、Look and write. 上周日 Daming 一家分别在干什么呢? 请你看一看, 根据例句和图片提示, 把句子补充完整。
例: Daming played basketball last Sunday.

1. Daming's sister ______
read a book last Sunday
.

2. Daming's uncle ______
cooked fish last Sunday
.

3. Daming's father ______
watched TV last Sunday
.
答案: 1. read a book last Sunday 2. cooked fish last Sunday
3. watched TV last Sunday
二、Look and judge. Li Fang 和她的家人度过了一个美好的周末。请你看一看, 判断下列句子与图片是(√)否(×)相符。
(
×
)1. Li Fang's mother read a book.
(
×
)2. Li Fang's father washed the clothes.
(
×
)3. Li Fang played on the computer.
(
)4. Li Fang's brother drew a picture.
(
)5. Li Fang's grandparents watched TV.
答案: 1.× 2.× 3.× 4.√ 5.√
三、Read and finish. 你对伦敦了解多少呢? 请读一读 Nana 的游记, 完成下面的任务吧!
Hi, I'm Nana. Now let me tell you about my holiday. Last year I travelled with my parents. We went to London. We went there by plane. We visited Tower Bridge and Hyde Park. Tower Bridge is very famous and it's very beautiful too. Hyde Park is very big and beautiful. We saw many people there. They sang and danced. Then we went to see Big Ben. It's very old and very tall. We took many pictures there. We had a good time. And I want to visit New York next year.
任务一: 根据短文内容和图片提示, 写出 Nana 去过的地方吧!

1.
Hyde Park
2.
Big Ben
3.
Tower Bridge

任务二: 根据短文内容, 选择正确的选项。
(
C
)1. Big ben is very ______.
A. old B. tall C. A and B
(
B
)2. Nana wants to visit ______ next year.
A. Hainan B. New York C. Washington
答案: 任务一:1. Hyde Park 2. Big Ben 3. Tower Bridge
任务二:1. C 2. B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭