第85页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
( )1. Chen Jie may read the passage in a ______.
A. storybook
B. magazine
C. dictionary
( )2. According to the passage, which one is NOT right?
A. Earth Hour is on the last Saturday in March.
B. People turn on their lights for one hour on Earth Hour Day.
C. People can live a better life by taking this small step.
( )3. The purpose of the passage is to ______.
A. ask us to protect the environment
B. ask us to live a better life
C. ask us to use the lights
4. When is the Earth Hour?______
5. What should we do on Earth Hour Day?______
A. storybook
B. magazine
C. dictionary
B
( )2. According to the passage, which one is NOT right?
A. Earth Hour is on the last Saturday in March.
B. People turn on their lights for one hour on Earth Hour Day.
C. People can live a better life by taking this small step.
B
( )3. The purpose of the passage is to ______.
A. ask us to protect the environment
B. ask us to live a better life
C. ask us to use the lights
A
4. When is the Earth Hour?______
It is on the last Saturday in March.
5. What should we do on Earth Hour Day?______
On that day, we should turn off our lights from 8:30 p.m. to 9:30 p.m.
答案:
1. B 【推理判断题】通读全文可知,本文介绍了熄灯一小时的活动。由此可推知,陈洁可能在杂志上看到这篇文章。
2. B 【细节理解题】由短文中的“On that day, people turn off their lights from 8:30 p.m. to 9:30 p.m.”可知,在那一天,人们从晚上8点30分到9点30分关灯。
3. A 【主旨大意题】通读全文可知,本文旨在倡导大家保护环境。
4. It is on the last Saturday in March. 【细节理解题】由短文中的“Earth Hour is...It is on the last Saturday in March.”可知,地球一小时是在三月的最后一个星期六。
5. On that day, we should turn off our lights from 8:30 p.m. to 9:30 p.m. 【细节理解题】由短文中的“On that day, people turn off their lights from 8:30 p.m. to 9:30 p.m.”可知,在那一天,人们从晚上8点30分到9点30分关灯。
2. B 【细节理解题】由短文中的“On that day, people turn off their lights from 8:30 p.m. to 9:30 p.m.”可知,在那一天,人们从晚上8点30分到9点30分关灯。
3. A 【主旨大意题】通读全文可知,本文旨在倡导大家保护环境。
4. It is on the last Saturday in March. 【细节理解题】由短文中的“Earth Hour is...It is on the last Saturday in March.”可知,地球一小时是在三月的最后一个星期六。
5. On that day, we should turn off our lights from 8:30 p.m. to 9:30 p.m. 【细节理解题】由短文中的“On that day, people turn off their lights from 8:30 p.m. to 9:30 p.m.”可知,在那一天,人们从晚上8点30分到9点30分关灯。
查看更多完整答案,请扫码查看