2025年暑假衔接起跑线八升九年级英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假衔接起跑线八升九年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第24页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
( )9. What is TRUE about the Lombrives cave?
( )10. Which question is NOT answered in the second paragraph(段)?
( )11. The volunteers had different living habits because ______.
( )12. What did most volunteers think of the experience?
A
( )10. Which question is NOT answered in the second paragraph(段)?
D
( )11. The volunteers had different living habits because ______.
B
( )12. What did most volunteers think of the experience?
A
答案:
9. A 10. D 11. B 12. A
三、任务型阅读
阅读下面的短文,从方框中所给的 A—E 五个选项中选择正确的选项(其中有一项是多余选项),将其序号填入第 1—4 小题,并完成第 5 小题。
A program, the Black Ribbon Initiative, called on volunteers from all over China to donate hair to make wigs(假发) for children with cancer. It was welcomed by many people, especially students.
The program was organized by Chongqing University Cancer Hospital in April, 2021. 1______
In 2020, 3-year-old Liu Lizi got cancer. 2______
According to a volunteer at the hospital, for cancer patients, especially those little cancer patients, hair is hope. By the end of 2021, Lizi had received 30 treatments. 3______
One of the volunteers explained why she took part in the program. “4______
A. But she was no longer sad.
B. That day happened to be my 23rd birthday.
C. His parents took good care of him in the hospital.
D. The girl received radiation treatment at the hospital.
E. Twenty-three students joined in the first round of hair donations.
5. What do you think is the meaning of donating hair to children with cancer?
______
阅读下面的短文,从方框中所给的 A—E 五个选项中选择正确的选项(其中有一项是多余选项),将其序号填入第 1—4 小题,并完成第 5 小题。
A program, the Black Ribbon Initiative, called on volunteers from all over China to donate hair to make wigs(假发) for children with cancer. It was welcomed by many people, especially students.
The program was organized by Chongqing University Cancer Hospital in April, 2021. 1______
E
They hoped to help children who had lost their hair because of chemotherapy(化学治疗) and radiation treatment(放射治疗).In 2020, 3-year-old Liu Lizi got cancer. 2______
D
She was sad after losing her hair and being laughed at by other children.According to a volunteer at the hospital, for cancer patients, especially those little cancer patients, hair is hope. By the end of 2021, Lizi had received 30 treatments. 3______
A
She received her first wig made of real hair in December. It suited her well and she felt excited.One of the volunteers explained why she took part in the program. “4______
B
I finally decided to donate my hair to celebrate the day,” said Li Chaoyang, a student at Chongqing University. “Seeing the children wearing wigs and dancing with joy has cheered me up. I hope my hair can bring them happiness.”A. But she was no longer sad.
B. That day happened to be my 23rd birthday.
C. His parents took good care of him in the hospital.
D. The girl received radiation treatment at the hospital.
E. Twenty-three students joined in the first round of hair donations.
5. What do you think is the meaning of donating hair to children with cancer?
______
Hair donation makes kids with cancer feel better and brings people together.
答案:
1. E 2. D 3. A 4. B 5. Hair donation makes kids with cancer feel better and brings people together. (言之有理即可)
查看更多完整答案,请扫码查看